Zanosna Jovana Đorđević iznenadila je svoje pratioce videom koji je nastao na jednom snimanju, na kojem je u prvom planu njen trudnički stomak. Uz popularni sound "Surprise Surprise", lepa manekenka zaista je iznenadila sve vešću da je trudna po treći put, te su se čestitke samo ređale jedna za drugom. 

Jovana je blistala u dugoj haljini sa šljokicama, a osmeh sa lica nije skidala.

Malo potom okačila je i stori na kojem pozira u zavodljivoj zelenoj haljini sa izrezima, te ne čudi što nije bilo osobe koja joj nije ostavila komentar da je "najlepša trudnica ikada"

Podsetimo, Jovana sa fudbalerom Filipom Đorđevićem već ima dvoje dece - ćerku i sina. 

Jovana Đorđević sa Filipom ima dvoje dece.
pritntscreen/instagram 

Ipak, iako je godinama u skladnom braku, u prošlosti je bila glavna tema javnosti zbog dva incidenta. 

Tako se 2010. godine pronela priča da je zbog svađe sa bivšim dečkom pokušala da naudi sebi skokom sa mosta "Duga" u Novom Sadu. Ona je kasnije demantovala ove navode, objasnivši da nikada nije ni pomislila na tako nešto. Tada je izjavila da se skok nikada nije ni dogodio, već da je reč o nezgodi.

- Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine - rekla je Jovana svojevremeno za "Story". Samo dve godine kasnije, manekenka je doživela novi peh.

Ona je 2012. godine tokom snimanja upala u vodu čija je temperatura iznosila 90 stepeni, zadobila opekotine na 50 odsto kože na telu i ostala bez kose.

Brzom reakcijom njenog brata i hitnom intervencijom lekara, uspela je uspešno da se oporavi. U bolnici je provela tri nedelje, a kako je ranije govorila, nije dozvolila da ovaj traumatičan događaj ostavi posledice na njen život.

Danas sve loše je ostavila iza sebe. Veoma je aktivna na Instagramu, gde redovno objavljuje provokativne fotografije i snimke, a pratioci često komentarišu kako izgleda odlično.

Pročitajte još: ONA JE NAJLEPŠA ŽENA SRPSKOG FUDBALERA: Za njom se okreću i ŽENE i muškarci, a evo čemu duguje svoj savršen izgled

Kako su domaći mediji pisali, Jovana je imala nekoliko intervencija o čemu je i sama pričala. Uvećala je grudi i usne, iz kojih je kasnije izvadila silikon. Takođe je operisala i nos.

- Zato što sam bila idiot! Dosada, hir, ne znam! Ništa lepša nisam zbog toga, štaviše... To je jedina stvar koju bih promenila da mogu, ali nažalost - ne mogu - napisala je supruga fudbalera Filipa Đorđevića kada su je na mrežama upitali zašto je nekoliko puta operisala nos.

Jovana Đorđević priznala je da je korigovala određene stvari na sebi.
Instagram 

- Budite pametne, promislite svaku odluku dobro, pre nego što se odlučite na nešto što je trajno i nepovratno - zaključila je Jovana koja danas sa suprugom živi na relaciji Italija-Srbija, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Jovana Đorđević otkrila je tajne svoje vitke linije.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Jovana Đorđević Instagram/callmelolita

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!