Ešli Grejam ponovo je napravila pometnju na Instagramu kada je objavila do sada neviđene fotografije na kojima se prilično razgolitila. Mnogima je bila posebno zanimljiva treća objava u karuselu na kojoj je čuvena plus-size manekenka kao od majke rođena, a odrđene delove tela zaklonila je jedino velikim jastukom.

Očekivano, komentari nisu izostali, a komplimenti su se samo ređali. "Kakva žena", "Prelepa si", "Zračiš od kako si smršala", "Kraljica je stigla", "Ali treća slika... magija", "Ono kad se sve vidi, a ništa se ne vidi", "Čist seksepil", "Koliko si prelepa", "Od treće fotke umalo nisam dobila srčku", samo je delić koji se mogao pročitati.

Ešli Grejam se skinula.
instagram/ ashleygraham 

Međutim, nisu svi imali reči hvale za zanosnu manekenku. U komentarima su se našli i oni koji su komentarisali da "više nije lepa od kako je smršala", da joj "kukovi više nisu sexy", pa čak i uvrede poput: "Džaba si smršala, još uvek imaš tonu celulita".

Ešli nije reagovala, kao što to nije radila ni do sada, a one koji su pisali loše komentare fanovi manekenke žestoko su napali. 

"Samo zato što ne ispunjava vaše standarde lepote, ne znači da nije lepa", "Ešli zrači i ne plaši se da pokaže pravo žensko telo, a vi se krijete iza fake profila", komentarisali su ljudi. 

Naravno, mnogo je više bilo onih na Ešlinoj strani, iako je manekenka u prošlosti hejtere "rešavala" na svoj način. Naime, nije tajna da su je u prošlosti često kritikovali jer je "promovisala nezdravo telo" i to samo zato što je imala preko 100 kilograma. Setimo se samo moćne objave na kojoj je pozirala potpun naga, stiskajući rukama stomak i kada je upravo na taj način odgovorila svima onima koji su je kritikovali. 

Mnogima nije valjala dok je imala "višak" kilograma, ali ako mislite da se situacija promenila sada kada je smršala, varate se. Umesto da je podrže, poručuju joj da nema pravo da se deklariše kao plus size model (?!).

"Dakle.. ona se više ne smatra plus size modelom. Izgleda neverovatno, ali želeo sam više zastupljenosti za žene veće veličine", "Nisi plus size više, razočarana sam", "Ista si kao drugi, juriš mršavost po svaku cenu"... samo je delić finijih komentara koji su se mogli pročitati. Optuživali su je da je imala operaciju želuca, kao i da koristi lek Ozempic lek za dijabetičare, koji su navodno koristile brojne slavne ličnosti da bi ekspresno smršale.

A nakon haosa koji se nije smirivao nedeljama, Ešli se ponovo pojavila u sexy izdanju - em kratkom, em providnom, gotovo kao da je htela da se osveti svima koji su imali nešto da kažu na račun njene linije.

Malo je reći da je Grejam bila zaista zanosna, a koliko uživa u svom novom telu jasno je i po energiji na fotografijama i snimcima, ali i po tome što osmeh sa lica ne skida. I tako i treba! A nova "gola" objava, slobodno možemo reći, samo je "cherry on top", i sada je definitivno jasno da živi život iz snova, a da je negativne reči ne dotiču ni najmanje.

Bonus video:

EVO KAKO JE EŠLI STVARNO OSTALA BEZ ZUBA! Manekenka otvorila dušu pa pokazala kako sad IZGLEDA! (VIDEO) Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!