Ešli Grejam defintivno zna kako da napravi pometnju na mrežama. Lepa manekenka gost je na festivalu u Kanu, a od njenog prvog pojavljivanja na crvenom tepihu, o njenom izgledu ne prestaje da se priča. Razlog je jednostavan - slavna lepotica drastično je smršala, i sada izgleda kao pre druge trudnoće, a svoju novu liniju istakla je provokativnim kombinacijama od kojih je jedna od poslednjih i napravila haos na Instagramu. 

Ešli Grejam je oduševila izdanjem.
Instagram 

Naime, još od kako se pojavila na Vanity Fair x Prada zabavi upriličene povodom ovogodišnjeg festivala u Kanu, za koju je izabrala providnu mrežastu haljinu, komentari povodom njene nove kilaže ne prestaju da se ređaju, što je upravo dokaz da se svetu ne može udovoljiti. 

Naime, nije tajna da su je u prošlosti često kritikovali jer je "promovisala nezdravo telo" i to samo zato što je imala preko 100 kilograma.

Setimo se samo haosa kada je pokazala svoj višak na stomaku u krupnom planu i odvratnih komentara hejtera koji nisu birali reči da bi je vređali.

Mnogima nije valjala dok je imala "višak" kilograma, a sada kada je smršala, umesto da je podrže, poručuju joj da nema pravo da se deklariše kao plus size model (?!).

Ešli Grejam mnogi napadaju.
Instagram 

"Dakle.. ona se više ne smatra plus size modelom. Izgleda neverovatno, ali želeo sam više zastupljenosti za žene veće veličine", "Nisi plus size više, razočarana sam", "Ista si kao drugi, juriš mršavost po svaku cenu"... samo je delić finijih komentara koji su se mogli pročitati. Optuživali su je da je imala operaciju želuca, kao i da koristi lek Ozempic lek za dijabetičare, koji su navodno koristile brojne slavne ličnosti da bi ekspresno smršale.

Očekivano, manekenku su mnogi i branili.

"Ovo što radite je sve samo ne body positivity", "Žena je i dalje prelepa, kakve veze ima da li je ili ne plsu size", "Da li je moguće da je napadate samo zato što je smršala? Odlučite se šta hoćete", "Kad smrša - što je smršala, kad se ugoji - što se ugojila! Svetu se ne može udovoljiti", "I plus size ima više oblika".. pisali su ljudi ispod objava.

Eđli su mnogi branili.
Instagram 

A nakon haosa koji se nije smirivao danima, Ešli se ponovo pojavila u sexy izdanju - em kratkom, em providnom, gotovo kao da je htela da se osveti svima koji su imali nešto da kažu na račun njene linije.

Malo je reći da je Grejam bila zaista zanosna, a koliko uživa u svom novom telu jasno je i po energiji na fotografijama i snimcima, ali i po tome što osmeh sa lica ne skida. I tako i treba! 

A hejteri? Oni će uvek naći razlog da im nešto smeta i da zameraju, makar to bilo, kao sada, to što je smršala.

Bonus video:

EVO KAKO JE EŠLI STVARNO OSTALA BEZ ZUBA! Manekenka otvorila dušu pa pokazala kako sad IZGLEDA! (VIDEO) Instagram