Ešli Grejam trenutno uživa na letovanju sa suprugom u San Tropeu, odakle se redovno oglašava i deli fotografije, a svojim seksepilnim izdanjima podigla je ogromnu prašinu

Slavna plus-size manekenka nema problem da deli slike i u kupaćem i u minijaturnim haljinama, a na komentare o celulitu, višku kilograma, strijama... apsolutno ne obraća pažnju. Sa druge strane, jasno je i da svetu nije moguće udovoljiti jer joj mnogi zameraju i što je smršala.

Naime, Ešli je u jednom trenutku nakon porođaja imala preko 100 kg, ali čak ni tada nije se stidela da pokaže telo. Naprotiv. 

Međutim, u isti mah, otvoreno je pričala o sopstvenim nesigurnostima i promenama nakon druge i to blizanačke trudnoće. I sama je priznala da nije bila spremna na sve što je usledilo, te da joj je trebalo mnogo vremena da prihvati svoje telo sa novim strijama i to na stomaku, i uopšteno, drugačiju građu.

Ešli Grejam skinula se u kupaći.
Instagram 

Ešli je mesecima vredno trenirala i skinula ogroman broj kilograma, i sada izgleda baš kao u vreme najveće slave, međutim, mnogi su mišljenja da je "podlegla standardima lepote" i da je "smršala jer je to trend". 

Ešli Grejam pokazala je rezultate napornih treninga.
Instagram 

Manekenka nije želela da se oglašava na konto negativnih komentara, već je svaku put išla korak dalje. Tako je u Kanu nosila em kratke, em providne toalete, a trend izazovnih izdanja nastavila je i nakon toga.

Ešli Grejam skinula se u minijaturni kupaći kostim.
Instagram 

Čak i sada, na odmoru, nije imala problem da okači fotografije bez trunke fotošopa i filtera, prikazujuću svu svoju raskoš onako kako zaista izgleda.

Počev od dvodelnog kupaćeg, pa sve do minijaturne haljine, Ešli je pokazala šta znači biti zadovoljan svojim telom.

Očekivano, njene nove objave, pogotovo sa koncerta Bijonse pokupile su more komplimenata, a mnogi su pozdravili to što sopstvenim primerom pomaže ženama da se osećaju bolje u svojoj koži. 

Bonus video:

EVO KAKO JE EŠLI STVARNO OSTALA BEZ ZUBA! Manekenka otvorila dušu pa pokazala kako sad IZGLEDA! (VIDEO) Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!