Maksi haljine nikad nisu bile popularnije, što zna i čuvena plus size manekenka Ešli Grejam. Čuvena lepotica trenutno je na odmoru u San Tropeu, odakle se redovno javlja pratiocima, a njeno poslednje izdanje privuklo je ogromnu pažnju. 

Ona se fotografisala najpre u šetnji gradom, a potom u na jahti u neodoljivoj bež rebrastoj maksi haljini sa izrezima, koja je savršeno istakla njene obline praveći figuru peščanog sata. 

Ešli Grejam fotografisala se na jahti.
Instagram 

Ovu toaletu krasi i A-kroj koji je idealan za leto jer se ne lepi za noge i daje koži prostora da diše. Međutim, ovo izdanje mnogima se dopalo i iz razloga jer dobro pristaje svakoj građi, odnosno bez problema je mogu nositi i mršavije devojke, i one koje imaju obline, a caka je upravo u jednostavnom detalju koji vizuelno izdužuje i krije višak, pogotovo na stomaku.

Detalj na haljini Ešli Grejam.
Instagram 

Naime, ukoliko pogledate dizajn videćete da su pruge strateški prostavljene, tako da rebrasti materijal "seče" figuru na najslabijim mestima, prikrivajući eventualne "mane", a potom se širi tako da pravi siluetu kakvu ima, primera radi Kim Kardašijan i ostale lepotice koje su slično građene. 

Ešli Grejam u haljini koju će obožavati i krupnije devojke.
Instagram 

U isti mah, ova haljina ima i izreze, što je čini elegantnijim izborom i za izlazak ili proslavu. Dakle, ukoliko ste mislili da dame sa oblinama ne mogu da nose ovako nešto - varate se. 

Ešli je pokazala da možete, te je samo bitno da pronađete pattern koji će vašu figuru istaći na pravi način, a ne da vas učini krupnijim nego što zapravo jeste.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!