Ešli Grejam izgleda bolje nego ikad. Slavna manekenka pokazala je rezultate napornih treninga u teretani i skinula se u izazovni bodi i pokazala zanosne obline, a na nove fotografije retko ko je mogao ostati ravnodušan. 

Plus size manekenka koja je poznata kao neko ko se glasno bori za lepotu u svim oblicima, i protiv stigme da celulit, salo, pore i bore nisu normalni, pogotovo na ženama, i ovaj put pogodila je tačno u metu, te su njene nove objave i te kako podigle prašinu. 

Ešli Grejam fotografisala se u provokativnim izdanjima.
Instagram 

Naime, još od kako se nedavno pojavila u Kanu, vidno mršavija nakon rođenja blizanaca, mnogi su je optužili da ih je razočarala samo zato što je skinula višak kilograma. Pojedinci su išli toliko daleko da su je optuživali da je koristila i nedozovoljeni viralni lek dijabetičara Ozempik, i da je tako smršala. 

Takođe su pisali i da više nema pravo da se deklariše kao plus size jer se sad žena "normalne" veličine (?!).

Ešli se na komentare nije obazirala, već je iz dana u dan nosila sve provokativnije odevne kombinacije koje su nervirale njene hejtere. Manekenka je i u prethodnim danima kačila fotografije sa izazovnim izdanjima, te su slike u bodiju samo bile "šlag na tortu". 

Očekivano, komentari da više nije plus size nisu izostali, ali su daleko glasniji oni koji su branili lepoticu sa anđeoskim licem i zvanično jednu od najlepših žena sveta.

"Božanstvena", "Prava žena", "Ešli, grmiš", "Bože koliko si lepa", "Nikad bolje nisi izgledala", "Želim ovaj bodi, ma sve"... samo je delić koji se mogao pročitati. 

No, nevezano kakve komentare dobija, Ešli nema problem da pokaže svaki delić svog tela na koji je i te kako ponosna. Doduše, i sama je priznala da joj nije uvek bilo lako da se nosi sa kritikama, ali da je sve to daleko iza nje. 

Ešli Grejam u prošlosti su često kritikovali.
Instagram 

Podsetimo, nije tajna da su je u prošlosti često kritikovali jer je "promovisala nezdravo telo" i to samo zato što je imala preko 100 kilograma.

Setimo se samo haosa kada je pokazala svoj višak na stomaku u krupnom planu i odvratnih komentara hejtera koji nisu birali reči da bi je vređali.

Mnogima nije valjala dok je imala "višak" kilograma, a sada kada je smršala, ponovo je kritikuju.

Malo je reći da je Grejam bila zaista zanosna, a koliko uživa u svom novom telu jasno je i po energiji na fotografijama i snimcima, ali i po tome što osmeh sa lica ne skida. I tako i treba!

A hejteri? Oni će uvek naći razlog da im nešto smeta i da zameraju, makar to bilo, kao sada, to što je smršala.

dBonus video:

EVO KAKO JE EŠLI STVARNO OSTALA BEZ ZUBA! Manekenka otvorila dušu pa pokazala kako sad IZGLEDA! (VIDEO) Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!