Nevena Božović svoj privatni život skriva od očiju javnosti, te je uvek iznenađenje kada sa pratiocima odluči da podeli privatne trenutke. Ovog puta, ona je objavila neodoljivu fotografiju na kojoj su njen suprug, inače pilot Nikola Ivanović i njena ćerkica Anka.

Nikola na prvoj fotografiji ponosno pozira sa Ankom u naručju, a sledeća tata-ćerka objava bukvalno je sve raznežila. Naime, pilot ju je držao u krilu dok je upravljao avionom, a Nevena je uz to kratko napisala: "Kapetanova kći".

Naravno, nije trebalo mnogo vremena da oduševljeni pratioci krenu da komentarišu, a reči hvale samo su se ređale. Mnogi nisu štedeli reči jer je Božovićkin suprug toliko posvećen suprug iotac, i poručivali da bi mnogi muškarci mogli od njega da uče, te da je lepo videti mladu i tako skladnu porodicu, ali i da je Anka srećna jer ima njih za roditelje.

Muž Nevene božović pozirao je sa ćerkicom u naručju.
pritnscreen/instagram 

Inače, Nevena je pre nekoliko meseci otkrila i da za sada ne planira drugo dete, te da joj je sad glavni fokus na ćerkici, ali i karijeri.

Suprug joj mnogo pomaže, te je jednom prilikom rekla:

"Sve uspevam uz pomoć svog supruga. Nas dvoje se podržavamo i pratimo u svemu. Mogu reći da isto i razmišljamo", kazala je jednom prilikom nekadašnja predstavnica Srbije na Evroviziji.

"Imam malu bebu kod kuće tako da na tom polju nema za sada planova. Planovi su zapravo da kroz mesec, dva objavim nove pesme, da krenem sa nastupima i to je više manje to. Sad sam skoncentrisana na nju, proširenje porodice ne planiram", zaključila je ona, a još fotografija Nevene i njenog supruga, kao i ćerkice Anike pogledajte u galeriji ispod:

Instagram NEveni Božović trenutno je fokus karijera.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!