Jedna od najpopularnijih i najuspešnijih pevačica današnjice Adel, proslavila je 34. rođendan, a tim je povodom prekinula svoj "nestanak" sa društvenih mreža koji je potrajao više od mesec dana, zbog otkazanih koncerata, i podelila fotografije kojima su se fanovi obradovali.

Zgodna Adel na njima pozira u crnoj haljini mini kroja, golih ramena i puf rukavima, dok na licu nema ni trunke šminke.

"Koliko promena jedna godina napravi! Ako vreme nastavi da lečiti i zaglađuje ​​sve bore u mom životu kao što to čini godinama, onda jedva čekam šezdesetu! Nikad nisam bila srećnija! Toliko lekcija, toliko blagoslova na kojima treba biti zahvalan. Ovo je 34. i sviđa mi se ovde! Hvala za rođendansku ljubav kao i uvek", napisala je Adel uz objavu.

"Srećan rođendan kraljice", "Wow, apsolutno si prelepa", "Najbolja od najboljih", napisali su joj obožavatelji u komentarima, uz hiljade drugih čestitaka.

Adel je uspela da smrša čak 45 kilograma.
Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svi su oduševljeni novim izgledom pevačice, a mnogi su još uvek u čudu kako je uspela da izgubi čak 45 kilograma.

Podsetimo, britanska zvezda Adel je nakon ljubavnog brodoloma i veze s novim partnerom, odlučila da drastično promeni izgled a pre nekoliko meseci je otkrila da je slepo sledila poseban režim ishrane, kao i treninga.

I, ne može se poreći, uspela je u tome više nego što je iko očekivao!

Šuška se i kako je sigurno išla na zatezanje kože i neke ostale tretmane kako bi izgledala tako dobro nakon promene, a ni to nikada nije zvanično potvđeno. U galeriji pogledajte kako je pevačica izgledala ranije, a kako nakon gubitka kilograma:

Instagram Adel je smršala ćak 40 kilograma

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!