Damiano David proslavio je svoj 23. rođendan.

Iza njega je više nego uspešna godina, a on je svoj dan proveo radno, u studiju, ako je verovati objavama na Instagramu, što znači da vrlo lako možemo čuti uskoro novu pesmu Maneskina, a na svom profilu podelio je samo čestitke benda i devojke Đorđe Soreli.

Međutim, nakon što je prva objava na kojoj je sa tortom i vatrometom zabrinula fanove, zgodni Italijan podelio je stare fotografije iz jednog spa centra.

Naime, članovi benda iznenadili su ga tortom, a na toj prvoj fotografiji Damiano je zarastao u bradu, masne kose, u staroj majici i sa cigaretom u ruci. Iako je delovao umorno, mini iznenađenje ga je očigledno obradovalo.

Damiano David proslavlja 23. rođendan.
pritnscreen/instagram 

Potom je na sledećem storiju bila serija fotografija sa devojkom, na kojima se izmotavao i očigledno dobro zabavljao.

Damiano David delovao je kao da se dobro zabavlja sa devojkom Đorđom Soreli.
pritnscreen/instagram 

Ipak, njegovi fanovi bili su zabrinuti zbog prve objave, uprkos fotkama iz spa centra, pogotovo ako se uzme u obzir da je Damiano nedavno nestao sa mreža, i kako se dalo primetiti po njegovim nastupima, ali i intervjuima, borio sa depresijom.

Damiano David podelio je fotke iz spa centra.
pritnscreen/instagram 

"Ovako ne treba da izgleda slavljenik", "Šta mu je", "Deluje nesrećno", "Nadam se da će uskoro biti dobro", "Njemu kao da su sve lađe potonule", "Džaba vrele slike kad deluje nesrećno", "Nešto se dešava u njegovom životu"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na mnogobrojnim fan stranicama i uopšteno, društvenim mrežama.

Damiano David za svoj rođendan podelio je stare fotke što je iznenadilo njegove fanove.
printscreen/instagram 

Naravno, Damiano nije propustio priliku da svoje obožavatelje počasti i razgolićenim fotografijama, ali zbog svega su glasnije priče da nije baš sve kako treba.

Podsetimo, pre nekoliko dana italijanski mediji preneli su da pevač planira ozbiljniji korak sa devojkom Đorđom Soreli, kao i da su počeli da žive zajedno. Takođe se pisalo i o tome da se ugojio, a mnogi su to pripisali antidepresivima koje je navodno počeo da uzima.

Damiano David navodno planira ženidbu sa devojkom Đorđom Soreli.
pritnscreen/instagram 

Šta je od svega toga istina ostaje da vidimo, ali činjenica je da je da mladi pevač i te kako ima čemu da se raduje. Za samo godinu dana ceo svet je saznao za njega, iza sebe ima armiju obožavatelja, a Maneskin ređa hit za hitom.

Damianu Davidu se za samo godinu dana potpuno izmenio život.
Profimedia 

Zato se svi i nadaju da je ovo samo jedna od njegovih prolaznih faza, te da ćemo ga u skorije vreme videti u istom raspoloženju kao nekada, a još njegovih starih ali i novih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, SplashNews.com / Splash / Profimedia Pogledajte u galeriji kako je Damiano David izgledao nekad, a kako izgleda danas.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!