I dok je Tviter preplavio hešteg #NisamPrijavila, ženski svet neprestano deli svoje ispovesti o zlostavljanju kroz koje su prolazile.

Sve je nastalo u cilju dokazivanja da je pitanje: "Zašto nisi prijavila nasilje?" jedno od najtežih pitanja koje žrtve nasilja dobijaju, a ovoj kampanji se juče pridružila i Danijela Štajnfeld.

Ovoga puta, Bojana Maljević je odlučila da reaguje i tom prilikom je objasnila zašto ona nije prijavila nasilje u momentu kada se dogodilo.

Bojana ističe da nije prijavila nasilje jer nije želela da uznemiri roditelje i sinove.
Youtube 

 Bojana je otkrila da je prošla kroz nekoliko oblika nasilničkog ponašanja.

"Najkraće:
#nisamprijavila jer nisam želela da uznemirim roditelje.
#nisamprijavila jer nisam želela da uznemirim sinove.
#nisamprijavila jer sam u životu, medijima i društvu doživljavala i druge, različite oblike nasilničkog ponašanja.

Ispričala jesam. Ponešto i kroz filmove.", napisala je glumica.

Podsetimo, Bojana Maljević se oglasila na svom Tviter nalogu nakon što je u medijima objavljeno da je Danijela Štajnfeld u beogradskom Višem tužilaštvu rekla da ju je silovao glumac Branislav Lečić. Ona se ovim povodom oglasila na pomenutoj mreži gde je inače veoma aktivna.

- "Jednom ću svedočiti protiv dvojice." A ljudi treba da razmisle koliko svojim reakcijama (koje mediji potom užasno prenose) upravo onemogućavaju ili usporavaju da se mnoga svedočenja dese što pre.

Ko god misli da je ćutanje nedostatak hrabrosti, ne zna ništa o traumama i naporima da se sačuvaju zdravlje, snaga, porodica, deca, vera u sebe i poverenje u druge", napisala je glumica tada.

Bojana Maljević priznaje da nije želela da prijavi nasilje kako ne bi uznemirila svoje najbliže
ATA Images 

Podsetimo, ova tema trenutno je u centru pažnje zbog ispovesti dve bivše devojke srspkog repera Uroša Radivojevića, poznatijeg kao Numero, koje su ga optužile za fizičko i psihičko zlostavljanje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!