Milioner Nusret Gokče, poznatiji pod imenom Salt Bae, razbesnio je milione svojih pratilaca na Instagramu videom u kojem je priznao da se nakon dve godine vidio sa svojom majkom.

38-godišnjeg turskog kuvara, koji je inače vlasnik lanca restorana, pratioci su osudili je njegova majka živi veoma skromno ioako on na računu ima milione dolara.

"Video sam majku nakon dve godine", stoji u opisu videa u kojem se Salt Bae grli sa svojom mamom. Dobio je više od šest miliona lajkova, ali nisu svi bili oduševljeni emotivnim videom.

"Normalno bi bilo da joj kupiš dvorce, a ona i dalje živi tako skromno", "Pa majku bi valjda trebao da viđaš češće", "Zašto ona živi u takvim uslovima dok ima sina koji je milioner? Neverovatno", "Proputovao je svet i sada se hvali da je nakon svega uspeo da vidi i majku", "Treba da te je sramota", samo su neki od komentara koje je dobio ispod videa.

Nusretov restoran posećuje mnoge slavne zvezde.
Instagram 

Salt Bae vlasnik je 15 luksuznih restorana širom sveta, između ostalog, u Dubaiju, Londonu i Majamiju. Među obožavateljima njegova brenda su velika holivudska imena, kao što su Dejvid Bekam, Leonardo Dikaprio, Paf Dedi i mnogi drugi.

Njegovi restorani poznati su po luksuzu, ali i paprenim cenama. U njegovu londonskom restoranu odrezak košta više od 1400 funti, a Salt Bae se proslavio pre nekoliko godina nakon što je njegov video pripreme odreska na neobičan način postao viralan.

Nusret Gokče izazvao je bes na mrežama nakon snimka sa majkom.
Genin Nicolas/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Danas se njegovo bogatstvo procenjuje na 44 miliona dolara. Inače ovo nije prvi put da Nusret izazove bes na mrežama.

Tako je nedavno Daily mail preneo da slavni kuvar traži novog radnika za svoj poznati londonski steakhouse Nusr-Et i nudi platu od samo 16 dolara po satu, plus napojnice, a ta je plata jednaka prilogu pire krompira ili slatkog kukuruza u tom restoranu.

Malo je reći da je ovaj oglas izazvao bes na mrežama, jer korisnici smatraju da je ovo mala plata, s obzirom na imidž restorana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!