Influenserka i jutjuberka Sara Stanković objavila je na svom Instagram profilu da prodaje nameštaj kako bi renovirala svoju sobu.

Ona je najpre najavila da ima važno obaveštenje za sve fanove.

- Hej ljudi, imam nešto važno (a i hitno) da vam kažem. Renoviram sobu i odlučila sam da prodam nameštaj koj je u njoj sada. Postaviću slike i snimke svega - pisalo je u Sarinoj objavi.

sara stankovic
Instagram screenshot 

Ipak, ono što je Sara nakon toga napisala, oduševilo je njene pratioce.

- Sav novac će ići za azil, a možete uplatiti meni ili direktno njima i slikati mi potvrdu.

Ono što se može videti na fotografijama i snimcima je da jutjuberka prodaje radni sto, make-up sto, krevet, noćni sto, kao i jedan tabure cvetnog dezena.

Kako je navela, nameštaj je očuvan i praktičan, a predmeti se mogu pazariti pojedinačno ili zbirno, što bi potencijalnog kupca iznelo 400 evra.

sara stankovic
Instagram 

Influenserka je potom objasnila zašto je odlučila da sav novac od prodaje donira određenom beogradskom azilu za životinje.

- Zato što nesebično pomažu velikom broju životinja i njima će to značiti. Iskoristiće to za hranu ili bilo šta što im je potrebno. Oni se već dugo i posvećeno bave spasavanjem životinja - napisala je Sara.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Sara pomaže napuštenim životinjama, pa tako često putem svojih društvenih mreža apeluje na njihovo udomljavanje.

sara stankovic
Instagram 

Osim toga, Sara je već usvojila jednog psa po imenu Doli.

- Dugo smo porodično planirali da usvojimo kucu, a onda smo na Instagramu naleteli na Doli. Obuzela nas je tuga, a u isto vreme neka toplina u srcu i kao da smo je prepoznali, znali smo da će biti deo porodice.

Mnogo smo srećni zbog toga - rekla je Stankovićeva jednom prilikom.