Odavno se nije desilo da je neka devojka toliko privukla pažnju kao što je to uradila lepa Agata Izabela (31) koja je gotovo preko noći postala svetska zvezda.

Zgodna fudbalerka svojom pojavom, talentom, ali i provokativnim fotografijama na Instagramu privukla je pažnju medija, a dovoljno je da bacite jedan pogled na njene objave i da shvatite zašto je to tako.

Agata je rodom iz Venecije, a ljubav prema fudbalu gaji od malih nogu. Zahvaljujući ocu i braći kao dete često je išla na utakmice i tako poželela i da se sama bavi ovim sportom.

"Nadimak Zver mi je dao moj otac, kada sam bila dosta mlađa. Bila sam jako živahna kao dete, što se kasnije reflektovalo i na fudbalski teren", pričala je za medije.

agata izabela ljubav prema fudbalu gaji odmalena
pritnscreen/instagram 

Na pitanje kako drugi gledaju na to što se bavi ovim spotom kojim se pretežno bave muškarci, kaže:

"Ideja da devojčica igra fudbal nije bila tako česta. Morala sam da prolazim mnogo štošta pre nego što su me u školi prihvatali da igram sa dečacima".

agata izabela je najzgodnija fudbalerka
pritnscreen/instagram 

Inače, Agata je pažnju najviše privukla nakon gostovanja na jednoj italijanskoj televiziji, a nije bilo ptorebno mnogo vremena da postane prava senzacija.

agata izabela proglasena je najzgodnijom
pritnscreen/instagram 

Ipak, na žalost mnogih muškaraca, lepa fudbalerka je zauzeta, ali još njenih fotografija zbog kojih svi govore da skoro nisu videli zgodniju devojku pogledajte u galeriji ispod: 

pritnscreen/instagram Agata Isabela