Merjem Uzerli domaća publika je zavolela kao čuvenu Hurem iz serije "Sulejman Veličanstveni", a atratktivna turska glumica nakon porođaja u potpunosti posvetila majčinstvu.

Umereno je objavljivala fotke na svom Instagramu kada bi stigla, a one bi se uglavnom ticale nvorođenčeta ili bi glumica pozirala neotkrivajući gotovo ništa. Ipak, u poslednje vreme je sve češće tema svetskih medija, a za to postoji dobar razlog.

Naime, ona već neko vreme na svom profilu postavlja provokativne fotografije, kojima je pokazala da i ona i te kako ume izazovnim pozama da raspali maštu pripadnika snažnije pola.

Instagram Merjem Uzerli

Popularna Hurem odlučila malo da osveži svoj Instagram profil, te je dosta aktivnija, a i sadržaja se poprilično promenio. Sve češće su provokativne fotke u interesantnim pozama kojima je Merjem pokazala da i dalje i te kako ume da izazove pažnju i na ovaj način.

Poslednjom fotkom koju je objavila na svom storiju pokazala je možda i previše. Naime, prelepa glumica sa obožavaocima podelila je fotku iz kade, na kojoj je potpuno naga, a rukama i nogama pokrila je intimne delove.

merjem uzerli
Instagram 

Iako je ovim gestom iznenadila armiju obožavalaca, pojedini smatraju da je ovaj potez opravdan, međutim postoje i oni koji smatraju da je preterala i da ovo ne priliči jednoj majci.