Nekadašnji supermodel Hajdi Klum iznenadila je svoje pratioce jezivom objavom zbog koje su se mnogi u prvi mah zapitali šta se dogodilo.

Naime, ona je na svoj Instagram objavila stori na kom su njena leđa jezivo unakažena.

Srećom, nije trebalo mnogo da se pratioci prisete da je oktobar njeno omiljeno vreme u godini upravo zbog Noći veštica, te da je sve, kako se na kraju i ispostavilo, deo "kostima". Ona je zbog svojih neobičnih izdanja odavno dobila titulu "kraljice Halloween-a", jer ruku na srce, čak ni neobična i uvek drugačija Ledi Gaga nije mogla da stane na crtu Hajdinim, nekad krajnje bizarnim idejama.

Nekadašnja manekenka je ovog puta servirala pratiocima novi look, prekrivajući grudi rukama, te mnogi već nagađaju da će ove Noći veštica biti u "zombi" fazonu, a fotografije jezivog izdanja pogledajte u galeriji u nastavku:

printscreen/instagram Hajdo Klum, maska za Noć veštica

Naravno, komentari nisu izostali:

"Ovo je toliko poremećeno", "Na trenutak si nas prevarila", "Briljantna kao i uvek", "Jedva čekam da vidim finalni look", "Ova žena se toliko dobro zabavlja"... pisali su na mrežama.

Hejdi je do sada imala veoma kreativna izdanja, počev od toga da se pojavila kao ljudsko telo na autopsiji, kao Džesika Rebit, Princeza Fiona, a i dan - danas prepričava se kada se na crvenom tepihu pojavila maskirana u sebe, odnosno sa nekolicinom Victoria's Secret modela koji su bili njena slika i prilika.

Do Noći veštica nije ostalo još puno, te nam samo ostaje da vidimo u šta će se ovog puta Hajdi maskirati, ali ne sumnjamo da će i ovog puta biti nešto potpuno ludo i drugačije.