Uticaj Lee Stanković na društvenim mrežama ne dovodi se u pitanje. Od Jujtuba zarađuje neverovatnu sumu novca, a zbog odgovornosti prema svom poslu, influenserka je odlučila da saopšti zašto nije bila aktivna u poslednje vreme.

Lea je objasnila da je izgubila voljenu osobu i da joj je teško da priča o tome.

lea stankovic
Instagram 

- Zdravo ljudi, osećam potrebu da vam se javim s obzirom da sam prošle nedelje rekla da nisam otišla u Beč i da se nešto dešava. Iskreno, jako mi je teško što o ovome treba da pričam ovde i razmišljala sam da li to da uradim ili ne, ali ja se bavim ovim poslom kojim se bavim - započela je Lea i dodala:

- Da se ne bavim ovim, radila bih u banci i tamo bih morala da kažem o čemu se radi, a pritom, ovo je platforma za koju ja treba da snimam, da budem nasmejana, raspoložena i tako dalje, iako mi nimalo nije lako u ovoj situaciji - rekla je influenserka.

- Kroz koji god težak trenutak da sam prolazila i šta god da se dešavalo, nikada jednostavno nisam pričala o tome i uvek sam imala u tim trenucima bar nasnimljen materijal koji ide dalje u tom trenutku. Ipak, sada je drugačija situacija, te je bolje da kažem.

lea stankovic
Instagram 

Prošle nedelje, kada je trebalo da idem u Beč, mog deku su primili u kovid bolnicu i bio je na respiratoru. Ubrzo nakon toga je i preminuo. To je moj deda za kog sam bila mnogo, mnogo vezana, kog ste vi viđali u videima, koji se pojavljivao kod mene u videima, koji je bio snažan, jak, vitalan, ali jednostavno nije preživeo - rekla je Lea u suzama.

- Dok je živeo, bio je izuzetno srećan, nasmejan čovek, koji je voleo da živi. Dok nije dobio koronu, stalno je nešto radio, bio je uvek tu za nas, mene je podržavao. Od mog prvog dana snimanja, bio je tu za mene, razumeo se u sve, gledao svaki moj video, kažem, čak je i učestvovao u njima.

lea stankovic
Instagram 

Znam da bi za njega sada bilo najteže da ja odlučim da sedim kući i patim, tako da se ovo neće ni dogoditi. Odlučila sam da radim normalno, opet kažem, ovo je posao kao i svaki drugi. Imam godišnje ugovore, godišnje saradnje, na mesečnom nivou objave i tako dalje.

Znam da bi i njega učinilo srećnim da mi nastavimo da živimo normalno i da bi bio izuzetno ponosan na nas da vidi da se i dalje trudimo i radimo maksimalno. Tako da, ja ga volim najviše na svetu i ono što nosim u svom srcu i uspomena na njega je jedno, ali život mora da ide dalje - objasnila je Lea koja je često na udaru mnogobrojnih komentara.