Jelena Ivanović jedna je od naših najuspešnijih modela svih vremena

Obeležila je modnu scenu kraja dvadesetog veka, i najpoznatija je srpska manekenka iz tog perioda. Najveće uspehe je pravila 1997. i 1998. godine, kada se pojavljivala na revijama Iv San Lorana, Armanija, Gotijea, Diora, i drugih, a njene fotografije našle su se na stranama poznatih modnih magazina kao što su "Vogue", "Harpers Bazar", "Elle" i mnogih drugih.

Ipak, lepa manekenka rešila je da se oprosti od piste već sa 24 godine, rešena da se oproba u novim stvarima, te kreće da radi kao modni skaut, a nedugo potom imala je sreću da upozna i čoveka koji će se ispostaviti kao "gospodin pravi".

Glumca Baneta Tomaševića upoznala je još u Njujorku kada je tamo otputovala povodom fotografisanja za jedan editorijal. Kako je često govorila, bila je to ljubav na prvi pogled, a danas, 15 godina kasnije, njihove emocije su i dalje jake, a porodica bogatija za tri sina.

jelena i bane proslavili su 15 godina braka
printscreen/instagram 

Inače, proslavljena manekenka i glumac obeležili su 15 godina skladnog braka na neobičan način. Pošto trenutno ne borave na istom mestu, par je slavio onlajn, a taj svakako emotivni trenutak, Bane je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

"Danas slavimo ovako. Petnaest godina braka. Daleko je Rusija", napisao je na svom storiju glumac, 

jelena ivanovic i bane tomasevic proslavili su godisnjicu braka
pritnscreen/instagram 

"Ljubavi moja, teko smo počeli da ostvarujemo snove, a ima ih još mnogo. Neka i ostale godine budu srećne kao i ovih 15", napisao je glumac i dodao:

"Želim da cifre zamene mesta i da nikada ne prestanu da se vrte!", a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Jelena Ivanović i Bane Tomašević