Majk Eps poznati je američki stand up komičar i glumac, ali ovih dana o njemu se priča ne zbog njegove karijere već zbog poteza koji je šokirao javnost.

Naime, iako je najpoznatiji po ulogama u komedijama "Sledeći petak" i "Mamurluk", a tokom karijere nikad nije novinske stupce punio skandalima, njegov poslednji potez izazvao je ogroman bes javnosti i izazvao hiljade komentara.

Za sve je "kriv" njegov selfi sa dvogodišnjom ćerkicom Rouz. I zaista, na prvi pogled ništa nije čudno, dok se malo ne zagledate.

majk eliot sa cerkom
printscreen/instagram 

Razlog je to što je glumac zapravo fotošopirao lice svog deteta i to više nego ekstremno.

Na Instagramu se zapravo pojavila fotografija pre i posle, a devojčica na jednoj ima kratku i kovrdžavu kosu, dok je na drugoj njena kosa neobično duga i potpuno prava. Takođe, na drugom primeru, njeno lice je potpuno glatko.

Činjenica koja je mnoge šokirala je da su fotografije snimljene ili istog dana, ili istog meseca - u svakom slučaju u kratkom vremenskom periodu.

majk eps sa cerkom
printscreen/instagram 

Sudeći po svemu, obe fotografije su se našle na njegovom Instagramu, što samo dokazuje da je nemoguće da se devojčica pa i njena kosa, toliko promenila.

Zbog svega, Majkl je danima na udaru kritika, a uz gađenje koje je izazvao kod brojnih korisnika pomenute društvene mreže, iskazana je i zabrinutost za devojčicu.

"Zamisli da ona ovo vidi", "Činjenica da je ova dvogodišnja devojčica prisiljena da pozira za društvene mreže i pritom uređena po nametnutim standardima lepote je bolesno", "Neki ljudi ne zaslužuju da imaju decu", "Za mene je ovo zlo. Šta će kasnije očekivati od nje - da se podvrgne plastičnoj hirurgiji?", "Ne mogu da verujem šta vidim. Ovo devojčicu vodi u propast. Ne bih se čudila da je sve ovo dovede dotelesne dismorfije", "Iako je ona njegovo dete, i on može da radi šta želi sa fotkama, ovo je bolesno i imamo pravo da ga prozivamo", samo su neki od komentara koji su se našli ispod objave.

I pored kritika glumac se nije oglašavao, a mnogi njegovi prijatelji obratili su mu se i javno u nadi da će shvatiti koliko je njegov postupak pogrešan.