Čuvena manekenka Kristi Tarlington dobila je dostojnog naslednika u modnom svetu, ali u muškim modeling vodama. Naime, njen bratanac Džejms Tarlington nova je nada modne industrije, ali i miljenik žena širom sveta.

Ovaj lepotan u petak uveče pojavio se u Kanu na tradicionalnom amfAR Gala događaju, a za tu priliku izabrao je moderno crno odelo. On je umesto sakoa poneo sjajno skrojenu jaknu sa dva velika džepa, ali manje je upadao u oči zbog svog modnog izbora, a više zbog neverovatne lepote i svog držanja.

Džejms ima plave oči, puna usta, čvrstu vilicu i samo jedan pogled na njega dovoljan je da se shvati da je reč o izrazito lepom muškarcu.

dzejms tarlingto na kanskom festivalu
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pored lepog lica, zgodnog tela i pogleda koji osvaja žene, Džejsmu ide u prilog i to što je fakultetski obrazovan, a u prošlosti se profesionalno bavio sportom.

Džejms je rešio da ostavi sportsku karijeru kako bi se posvetio modelingu, a čini se da je napravio odličan izbor, s obzirom na to da je već postigao velike uspehe.

dzejms tarlington sa tetkom kristi
Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Mnogi su primetili da neverovatno podseća na svoju tetku Kristi, koja ga često hvali i deli njegove fotografije na društvenim mrežama. Nema sumnje da je ponosna na ovog uspešnog momka, a više njegovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Džejms Tarlington