Danas nas očekuje drugo ovogodišnje pomračenje, koje će po svom energetskom naboju biti jedno od emotivno najmoćnijih.

Pomračenje u Škorpiji čisti sve što smo zaključali u svoje unutrašnje podrume, gurnuli pod tepih i ne dozvoljava nam da ignorišemo. 

Često se događa da pun Mesec nosi značajan naboj energije, pa će tako delovati na mentalnom, fizičkom i duhovnojm nivou. Svaki pun mjesec je okidač za frustracije, ljutnju i nekontrolisane reakcije, a mnogi se često žale i na nesanicu.

U nastavku otkrijte na koja tri znaka Zodijaka će nepovoljno uticati pomreačenje Meseca...

BIK

Približavate se velikoj prekretnici u svom životu. Na kraju krajeva, ovo predstojeće pomračenje Meseca dešava se u vašoj sedmoj kući partnerstva, što bi moglo dovesti do ključnog trenutka u vezi. Možda ćete se oprostiti od nekoga u svom životu; neko kome više nije mesto u tvom životu. Možda ćete se čak osećati spremnim da napustite određene navike u vezi koje su vas kočile od veze koju zaista zaslužujete. Prihvati pravu vrstu ljubavi.

Pomračenje Meseca imaće najviše uticaja na tri znaka Zodijaka
Shutterstock 

LAV

Tvoja karijera dolazi do račvanja. Dok se pomračenje Meseca probija kroz vašu 10. kuću javne slike, možda ste spremni da krenete novim putem ka uspehu. Možda ćete se naći da napuštate jednu vrstu karijere u korist druge, stavljajući svu svoju strast u projekat koji vas zaista uzbuđuje! Ali prvo, morate biti spremni da prestanete da budete velika riba u maloj posudi. Spremni ste da preuzmete rizik da izađete iz svoje zone udobnosti kako biste mogli da postignete veličinu.

ŠKORPIJA

Dok krvavi Mesec izlazi u vašoj prvoj kući jastva, vi ste očigledno glavni lik ovog momenta, pa zagrlite osobu koju postajete. Skinite kožu koju ste prerasli i uživajte u prelepom osećaju razvoja. Ti si leptir koji ostavlja za sobom čahuru, pa raširi svoja potpuno nova krila. Iako ovo sledeće poglavlje može delovati zastrašujuće, ono ima sposobnost da potpuno transformiše vaš život na bolje.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.