5 NAJKRITIČNIJIH DATUMA U MAJU: Astrolozi upozoravaju, posebno obratite pažnju na 18. maj

Astrolozi upozoravaju na 5 kritičnih datuma u maju na koje biste trebali da obratite pažnju

Shutterstock 

Astrolozi ističu da će do 3. juna, do kad će Merkur ići unazad, pa i desetak dana kasnije, dok Merkur bude bio u senci, na sceni biti svađe, prevare, sukobi i nerazumevanje. Pored retrogradnog Merkura, i druge planete koje budu tranzitirale do polovine juna mogu da nam otežaju svakodnevicu.

Astrolozi izdvajaju kritične datuma u vreme vladavine retrogradnog Merkura.

1. Pomračenje Meseca 16. maja

Ovaj astrološki aspekt odigraće se u znaku Škorpije, što donosi rizik od povećane ljubomore i zavisti. Na udaru će se naći prijateljstva, ali i ljubavni odnosi zasnovani na neobjašnjivim strastima.

Ukoliko sa nekim imate ovakvu emotivnu relaciju, 16. maja nemojte odgovarati na pozive ili poruke, jer bi sukob između vas dvoje mogao da eskalira.

2. Konjunkcija Marsa i Neptuna 18. maja

Samo dva dana kasnije čeka nas još jedan nezgodan aspekt - konjukcija ratobornog Marsa i lelujavog Neptuna, što u zbiru donosi pohlepu i opsenu. Ova kombinacija izlaže nas velikom riziku od prevara svih vrsta, počev od finansijskih, zaključno sa emotivnim.

3. Konjunkcija Sunca i Merkura 21. maja

Ukoliko do sada niste naučili neke lekcije, ovo je dan kad ćete morati da ih savladate na teži način, upozoravaju astrolozi. Svi koji su neozbiljni i neodgovorni ovog dana trebalo bi da izbegavaju bilo kakve razgovore o poslu, jer će šefovi imati “pik” na njih, i to, nažalost, ne bez razloga.

Povedite računa na pet datuma u maju
Shutterstock 

4. Merkur ulazi u Bika 23. maja

Dan neće biti toliko opasan, ali astrolozi ne preporučuju da ovaj datum odaberete za početak nekog novog posla i potpisivanje bilo kakve vrste dokumenata - od kredita, preko poslovnih ugovora, do sklapanja braka. Može vam se desiti da iz nekog razloga dokumenti ne budu validni, što ćete naknadno saznati i morati da uložite dodatni napor da rešite problem.

5. Mars u konjunkciji sa Jupiterom 29. maja

Sastanak ratobornog Marsa i planete obilja Jupitera odigraće se u vatrenom znaku Ovna. Ovaj aspekt može da bude veoma rizičan u oblastima komunikacije.

S jedne strane, većina pripadnika Zodijaka biće “bez dlake na jeziku”, a s druge strane mnogi će poželeti da uzmu za sebe više nego što im pripada. Sukobi su izvesni, pa budite oprezni kako u komunikaciji, tako i na delima, posebno u radnom okruženju.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: telegraf

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši