Povoljan položaj planeta tokom leta 2022. mnogim znacima Zodijaka doneće odlične finansijske prilike.

Ali, ovo ne znači da treba da sedite skrštenih ruku i čekate da vam pare padnu s neba. Moraćete da odigrate pametno i iskoristite priliku koju vam zvezde pružaju.

Astrolozi tvrde da šest znakova Zodijaka mogu tokom predstojećeg leta doći do osetnog bogatstva i podeljeni su u dve grupe...

Ribe, Vaga i Bik

Za sva tri navedena znaka zajedničko je da njima vlada Venera, koja će sve do 11. avgusta biti u izuzetno povoljnom položaju. Osim ljubavi, Venera utiče i na polje odnosa. Ona definiše našu snagu, aktivnost i spremnost da pomeramo lične granice na putu do cilja.

U onim oblastima u kojima maraju stalno da se kreću i napreduju Ribe, Vaga i Bik imaće veliku sreću. Leto će biti vrlo povoljno za sve intelektualne radove, pružaće produktivnu snagu i značajno doprineti uvećanju ličnih prihoda. 

Šest znakova Zodijaka imaće novca tokom leta
Shutterstock 

Venera ne voli pohlepnost, pa velikodušne Vage i ribe neće imati nikakvih problema, dok bi sa Bikovima situacija mogla biti drugačija. Pripadnici ovog znaka moraju obuzdati svoj nagon da prigrabe sve za sebe i ako nauče da svoja dobra dele sa drugima, unosne nagrade neće izostati.

Devica, Blizanci i Vodolija

Navedenim Zodijacima vlada Merkur, koji će nakon što 4. juna izađe iz retrogradnog hoda biti izuzetno pozitivan i jak.

Povoljan položaj planeta doneće ovim znakovima nove izvore prihoda, bez uspeh i kreativne ideje. Sve ovo otvoriće im prilike za započinjanje sopstvenog biznisa, a leto će biti povoljan period za ulaganje u nekretnine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: luftika