U subotu, 30. aprila, imaćemo posla s vrlo posebnim mladim Mesecom. Ne samo da je to drugi mladi Mesec ovog meseca, nego je i drugi mladi Mesec koji se odvija u horoskopskom znaku Ovna.

Uz ovaj mladi Mesec događa se i delimično pomračenje Sunca koji će na nekoga uticati više, na nekoga manje.

Šta će se događati za vreme mladog Meseca 30. aprila?

Kao što je poznato, Mesec neprekidno kruži oko Zemlje te zajedno sa Zemljom oko sunca. Zato nam se ponekad čini kao polumesec, nekad kao pun Mesec ili ga gotovo ne vidimo: zavisno o položaju vidimo samo deo strane koji je obasjan Suncem, celi kad je osvetljena cela jedna strana ili ona u senci okrenuta od Sunca. 

pomračenje sunca imaće utica na tri znaka
Shutterstock 

3 znaka na koje će delovati pomračenje Sunca

Ribe

Ribe mogu iskoristiti ovaj period kako bi dobili vrlo jasnu sliku o tome šta žele i šta im je važno, a šta ne. Tvoja čežnja za dubinom i istinom pomoći će ti da percipiraš površne odnose kao takve te da ih doživiš kao dugotrajne i stresne, a ne obogaćujuće. Bilo bi dobro da doneseš neke važne odluke i rastaneš se od onoga što ti ne koristi. Uostalom, tvoje vreme i energija su ograničeni.

Bik

Bikovi tokom pomračenja Sunca vrlo jasno prepoznaju šta ih koči u životu i od čega trebaju da se rasterete. Ova spoznaja može ti otvoriti nove puteve za budućnost koji su ti pre bili nezamislivi ili nevidljivi. Ako pametno povežeš prošlost i sadašnjost u svom umu, uspećeš kreativno i u svom interesu da oblikuješ svoju budućnost.

Blizanci

Blizanci dovode pomrčenje u kontakt sa svojom podsvešću. Sada će ti postati jasna pozadina tvojih postupaka i odluka, o čemu pre nisi ni sanjala. Ono što sada vidiš može te na trenutak zbuniti, možda čak i uznemiriti. Ali, razumevanje sebe može ti, dugoročno gledano, pomoći da slobodnije deluješ i donosiš odluke, a time i da više iskoristiš mogućnosti koje ti život nudi.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.