Maj 2022. godine biće vrlo problematičan za pojedine znake Zodijaka. Naime, kako astrolozi tvrde vazdušne znake nesrećna dešavanja i vrlo nepovoljne prilike.

Sa druge strane, tokom maja i sezone Bika vodeni i zemljani znakovi biće u potpuno suprotnom raspoloženju. Međutim, za Vagu, Vodoliju i Blizance mesec maj biće najgori ikada.

Otkrijte u nastavku šta vas čeka...

Vaga

Prethodni period nije bio naročito povoljan za pripadnike ovog znaka. Iza njih sz naporni meseci, tokom kojih su neke greške ponavljali iznova i iznova.

Mnoge Vage će se osećato kao da gube tlo pod nogama i da im stvari izmiču kontroli. Iako je pred njima mučan period, treba da budu zahvalni i čestitaju sebi na onome što su do sada postigli. Velike su šanse da će vage dobiti loše vesti, a možda doživeti i neku vrstu izdaje.

Vodolija

U mesecu maju Vodolija će utočište tražiti u porodičnom domu. Kada im se aktivira četvrta kuća, osetiće jaku potrebu za porodicom.

Vodolije će u maju propustiti neke sjajne prilike, pošto neće biti u stanju sve da isprate, a pažnja će im biti rasuta. njihovi prioriteti će se promeniti, iako će to u nekom momentu biti bolno po njih. Karijera i posao neće im više biti na prvom mestu, što im doneti brojne osude okoline.

vage, vodolije i blizanci maj će pamtiti po lošim stvarima
Freepik/yanalya 

Blizanci

Pripadnici ovog znaka previše rade, a u periodu pred nama tražiće se od njih da rade još više. Njihova energija je pri kraju, a odmor nije ni na vidiku.

Zbog toliko napora trprćr njhovo zdravlje i ako ne budu staki na vreme, može doći do ozbiljnih problema. U maju tempo će biti udaran i zapravo je savršena prilika da pojedinima kažu „ne“. Pojedini ljudi ih već duže vreme koriste.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: luftika