ZNACI KOJI SE MEĐUSOBNO NE PODNOSE: Rakovi i Ribe nikako ne mogu zajedno, a ONI su ubedljivo najgora kombinacija

Otkrijte s kojim znakom se ne slaže vaš horoskopski znak

Horoskopski znaci koji se ne ne slažu
Freepik/yanalya 

Astrolozi tvrde da određene kombinacije horoskopskih znakova koje nikako ne funkcionišu zajedno. Naime, prema njihovim rečima neki horoskopski znaci su toliko različiti da skoro ne postoji šansa da razgovaraju bez netrpeljivosti.

Otkrijte u nastavku o kojim znacima je reč...

Blizanci i Blizanci

Dva puta po dve slične ličnosti stalno su na ivici konflikta. Kada imate dva Blizanca, imate dve moguće situacije - doživotne najbolje prijatelje ili neprijatelje. Kada su Blizanci u pitanju - nema sive zone.

Škorpija i Vodolija

Radi se o dve potpuno suprotne ličnosti, različitih shvatanja i želja. Ovakav spoj može se češće suočavati sa brojnim poteškoćama u slaganju koje mogu dolaziti do izražaja usled različitih interesovanja, razmišljanja, stavova, želja i potreba. Vodolije su toliko opuštene, otvorene i hirovite da to izluđuje Škorpije.

7 kombinacija znakova se ne podnose
Shutterstock 

Vaga i Ovan

Iako Vage nisu slobodne kao Vodolije, obično bezbrižno imaju "glavu u oblacima". U njihovom svetu je sve lepo i ravnoteža je ključna. Jedini znak sa kojim Vaga može doći u sukob je Ovan. Sukob ličnosti - vatreni znak koji želi da održi mir protiv tvrdoglavog znaka koji je uvek u pravu je praktično rat svetskih razmera.

Lav i Bik

Lav i Bik bi mogli da budu odličan par jer se suprotnosti privlače, ali njima je teško da sklope prijateljstvo. Potreba Lavova da bude lojalan je u suprotnosti sa potrebom Bika da učini sve što može kako bi dobio ono što želi.

Rak i Ribe

I Ribe i Rakovi su veoma osetljivi tako da je logično da budu dobri prijatelji, ali to nije istina i nije primenljivo u praksi. Iako su oba znaka emotivna, svoje emocije pokazuju na drugačiji način i nikako ne mogu da pronađu zajednički jezik.

Ovan i Ovan

Gora kombinacija od dva Blizanca su dva Ovna. Kada su oboje tvrdoglavi u odnosu i ne žele da odsutpe od svojih stavova, to je uvod u kuršluš.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši