OVIM ZNACIMA U MAJU NOVAC ĆE SE LEPITI ZA PRSTE: Astrolozi tvrde da doživljavaju finansijski procvat

Kako astrolozi tvrde, dva horoskopska znaka imaće sreće s novcem u maju

Veliki novčani horoskop za 2023
Shutterstock 

Ako je verovati astrolozima, dva znaka Zodijaka neće morati ni prstom da mrdnu, a novac će se lepiti za njih. Naime, Venera će na početku maja biti u znaku Ribe, a s obzirom da je ona planeta obilja, to će se lepo odraziti na finansijsko stanje ovih znakova. 

Otkrijte u nastavku koji znaci će imati sreće kada je reč o finansijama...

BIK

Ovo je mesec kada je konačno počeo vaš trud da se isplaćuje. Godinama ste radili, sada je vreme da plodove uberete. Takođe, imaćete sreće i u igrama na sreću. Finansijsku dobit ćete ostvariti i kroz rad sa prijateljima, pa nemojte bežati ni od te opcije.

Ovog meseca će vam se otvrati neke neočekivane mogućnosti, ali dobro razmilite pre nego što donesete ispravnu odluku. Novca će biti, ali je važno da dobro razmislite.

LAV

Finansijska podrška može doći od starijih rođaka ili to mogu biti neke zaostale isplate osiguranja, vredni pokloni, pa čak i nasledstvo.

Slušajte svoju intuiciju i vodite se njome pri donošenju odluka kada je novac u pitanju. Igrajte na sigurno i ne upuštajte se u finansijske avanture. Ukoliko pametno povlačite poslove poteze, zvezde će vas nagraditi velikom količinom novca.

lavovi i bikovi imaće sreće s novcem
Shutterstock 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši