Još malo pa pola godine je iza nas… Šta nam zvezde predviđaju za ostatak godine pogledajte u nastavku...

OVAN

Ove godine će dogoditi velika promjna u tvom životu. To bi moglo biti dete ili novi partner, na primer. Sigurno nešto veliko! Osim toga, tvoji snovi će se napokon ostvariti! Možda već dugo planiraš da promeniš posao ili pokreneš svoj biznis. Možda si oduvik željela da napišeš knjigu ili da se bavitšnečim kreativnim? Sada definitivno imaš idealnu priliku svoj projekt sprovedeš u praksu.

BIK

Postoji li već duže vreme u tvom životu neko ko ti nanosi više štete nego koristi? Sada je krajnje vrime da se skloniš od te osobe. Jednostavno ti nije potrebna! Osim toga, možeš očekivati veliku promjnu u pogledu stana ili kuće. To može biti, na primer, selidba ili gradnja kuće ili kupovina neke nekretnine. Možda je ovo tvoj novi početak koji si već toliko dugo čekala! 

BLIZANCI

Ako si imala finansijskih problema u prvoj polovini godine, to će sada završiti. Međutim, nemoj započinjati pregovore o plati pre jula. Takođe, sada je pravo vreme za ulaganje u nešto veće. Ali, pažljivo biraj jer to treba biti nešto smisleno, nešto od čega ćeš imati puno koristi u budućnosti.

PRED BLIZANCIMA SU POVOLJNI DNAI KADA JE REČ O FINANSIJAMA
Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia 

RAK

Biće to burno drugo poluvreme za tebe. Doživećeš brojne uspone i padove u mnogim područjima svog života. Što se tiče ljubavi, mor ćeš da prevladaš veliku prepreku, a nešto će se takođe promeniti i na tvom poslu. Na primer, možda ćeš biti unapređena ili ćeš morati da prominiš posao. Ali, na kraju će sve biti u redu i sve krize ćeš uspešno svladati! I pazi na zdravlje! Nemoj odgađati kontrolni pregled kod lekara.

LAV

Ne pokušavaj uvek sve raditi sama na svom poslu. Pristupi celoj stvari malo opuštenije i ponekad predaj odgovornost drugima. Odmah ćeš biti opuštenija, u manjem stresu, što je dobro za tvoje zdravlje. Takođe, odvoji više vremena za svoje ljubavne veze, umesto da se fokusiraš samo na posao. Naime, ove godine čeka te još jedno iznenađenje. U tvoj život će ući osoba koja će te usrećiti.

DEVICA

Tvoje finansije će se poboljšati kasnije ove godine. Sada možeš lakše disati. Međutim, ostatak godine sa sobom donosi i nešto negativno. Nekolicina bliskih ljudi će te napustiti. To će ti biti težak udarac. Ali, ipak se možeš opustiti, jer će ti se uskoro vratiti.

VAGA

Ove godine upoznaćeš neke nove ljude koji će verovatno ostati u tvom životu još jako dugo. Međutim, i dalje bi trebala održavati stare kontakte, jer u suprotnom rizikuješ da ih zauvek izgubiš. Obrati posebnu pažnju na članove svoje porodice. Mogla bi ih izneveriti uskraćujući im pažnju. Pripazi na ishranu.

ŠKORPIJA

Sada je vreme za kreativnost - trebala i da se posvetiš svom hobiju. Sve kreativno u čemu  uživaš sada bi trebalo postati deo tvog života. Ali, svejedno bi trebala održavati ravnotežu. Definitivno ne bi trebala zanemariti svoj posao, jer bi te to moglo koštati posla. Budi oprezna, posebno pred kraj godine!

STRELAC

Ako si solo, gospodin Pravi ući će u tvoj život ove godine. Ali, neće sve biti baš veselo - biće iscrpljujuće i živčano. Međutim, ako tome pristupiš s puno energije, onda ćeš savladati sve prepreke. Sav rad će se nakon toga isplatiti. Što se tiče posla i zdravlja, proći će sve bez većih iznenađenja.

strelčevi ove godine upoznaju pravu ljubav
Shutterstock 

JARAC

Čeka te selidba ili renoviranje doma. Promene može očekivati i kada je reč o tvom krugu prijatelja. Možda si u svađi prekinula veze s nekim ljudima. Onda bi im trebala dopustiti da se vrate u tvoj život. Naime, sada je vreme da ostaviš staro, otvoriš se, oprostiš i stvoriš si novu sreću. Slično važi i za ljubavni život…

VODOLIJA

Dobro se razumeš u tehniku? Ili u podučavanje? Onda ne bi trebala dugo oklijevati. Neka tvoja strast bude tvoj posao. Možda bi mogla raditi u području informatike ili na društvenim mrežama. Pokušaj se suzdržati od ulaganja. Naime, najverovatnije ćeš donositi pogrešne odluke. Trebala bi dobro voditi računa o svojim finansijama, posebno pred kraj godine. Pripazi na svoja leđa i kondiciju: vežbaj! I to redovno, a ne jednom u dva meseca!

RIBE

Ovo će biti još jedna spektakularna godina za tebe. Nešto veliko čeka te u smislu karijere. Jednostavno moraš rizikovati i zgrabiti prilike koje ti se pružaju. Mali savet: razjasni šta ti je važno na poslu. Trebala bi otvoreno razgovarati o povećanju plate ili promeni posla. Onda ništa više neće stajati na putu ka tvom uspehu! Što se tiče ljubavi, neće biti nekih prevelikih događanja. Ako si solo, pred kraj godine bi se jedan (naizgled) bezazleni flert mogao pretvoriti u nešto ozbiljnije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.