Ženema koje su rođene u određenim horoskopskim znacima, zvezde su im podarile unutrašnji mir i dobrotu, kao i razum i strpljivost.

Njima je kao blagoslov data prirodna, instikrivna mudrost zbog koje sa lakoćom "plivaju" kroz život, čak i u nekim ne baš prijatnim situacijama.

Astrolozi su dugo analizirali osobine horoskopskih znakova i došli do toga da su najmudrije žene rođene u ovih pet horoskopskih znakova.

1. Jarac

Žene rođene u ovom zemljanom znaku poseduju urođenu ozbiljnost, smirenost i razboritost, što ih zapravo i čine najmudrijim među ženama Zodijak

One se drže one izreke - tri puta meri, jednom seci i zato skoro nepogrešivo donose ispravne odluke. Karijeru i emotivnu vezu žena žene rođene u znaku Jarca nikada ne grade na prečac. One su vredne, uporne i marljive, a svoje kvalitete polako i postupno, uz mnogo mudrosti umeju da nametnu. Žene Jarčevi bolje nego bilo ko drugi znaju da "sve dođe kada mu je vreme" i zato smireno prihvataju poklone sudbine. Na kraju od života dobiju sve što žele.

ene rođene u znaku Jarca poseduju urođenu ozbiljnost,
Shutterstock 

2. Vodolija

One su najfascinantnije žene Zodijaka, a uz to poseduju i posebnu mudrost. To su žene sa stavom, koje uvek i o svemu imaju svoje mišljenje, ali ga nikada ne nameću drugima. Ne smatraju da su uvek u pravu.

Ako shvate da sa vama ne mogu da razgovaraju, jer niste u stanju da prihvatite drugačije mišljenje i stavove, one će se povući. Vodolije se ne prepiru o sitnicama i nikada ne pokušavaju da promene druge. Žene Vodolije sve u životu prihvataju kako jeste i same svojom mudrošću pronalaze načine da sebi svaku situaciju naprave prijatnom i manje stresnom.

3. Devica

Njihova racionlnost je u ovom slučaju i njihova najveća prednost. Žene rođene u ovom zemljanom znaku su vrlo razumne i strpljive.

Nekim životnim situacijama često pristupaju kao posmatrači i u stanju su zato da ih sagledaju iz potpuno drugog ugla i da uvek nađu rešenje. Zahvaljujući sposobnosti da "obuju tuđe cipele", one mnogo toga vide i razumeju.

Žena Devica sazdana je od mudrosti i smirenosti. Ona ima izraženu sposobnost da kontroliše svoje emocije, ali uprkos svemu tome i izraženoj unutrašnjoj snazi, deluje nežno i ženstveno.

4. Bik

Žene rođene u znaku Bika spadaju u najbolje domaćice, ali i najstrpljivije dame. Ako vam stvarno zatreba mudar savet o vezama, obratite se ženi Biku. Ona će svoje iskustvo i znanje rado podeliti s drugima.

Žene Bikovi odišu unutrašnjim mirom i dobrotom, a svoju toplinu velikodušno daruju svojoj okolini. Žena Bik je često muza svom muškarcu, jer uvek podržava njegove ambicije i pouzdan je oslonac u životu. Nema žene koja će svom partneru radije udeliti mudar savet od dame rođene u ovom znaku.

Žena Devica sazdana je od mudrosti i smirenosti.
GERARD JULIEN / AFP / Profimedia 

5. Ovan

Žene Ovnovi su vrlo odgovorne i smatraju da drže "sve konce" u životu u svojim rukama. One strpljivo i visoko uzdignute glave podnose sve teškoće koje im sudbina nametne. Žene rođene u ovom znaku rado pomažu drugima i binu o njima.

Žena Ovan je neko na koga se uvek i u svemu mogu osloniti njeni najbliži i koja će biti tu za njih.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.