Burno leto je pred nama, a šta su zvezde spremile svakom znaku? Pogledajte šta vam donosi letnji horoskop za 2022. godinu.

Ovan

Venera ulazi u vašu kuću ljubavi od 5. juna do 8. novembra što znači da ćete imati vrlo uzbudljivo leto. Pripremite se za zaigrane, strastvene i romantične susrete, ali ne verujte svakome.

Početkom avgusta moguće su drame u vašim ljubavnim odnosima pa pripazite kako reagujete.

Odlično ćete se osećati ovog leta zato nemojte da se iznenadite ako padnete na hipstere ili šminkere, uglavnom suprotno onome što inače birate. Opustite se i prepustite. Sredinom avgusta saznaćete važne vesti.

Zaobiđite: Rakove, Jarčeve i Ribe

Bik

Ovog leta vas čeka sve ono u čemu najviše uživate – relaks odmor. Ako ste u vezi, leto će biti odličan period za napredak vaše veze. To je takođe odlično vreme ako želite svoju lepšu polovinu da predstavite roditeljima ili da je čak povedete na porodično druženje.

Ako niste u vezi, pažnju će vam privući dečko ili devojka iz vašeg okruženja. U julu vas očekuje moguća zaljubljenost sa nekim s kim ste već neko vreme prijatelj. Budite otvoreni prema mogućnostima.

Zaobiđite: Lava, Vodoliju i Ovna

Blizanci

Tokom leta nećete tolerisati gluposti. To će vas osloboditi svih drama u ljubavnim odnosima. Bićete u zavodljivom raspoloženju, a u avgustu su mogući nesporazumi u odnosima.

Zaobiđite: Device, Ribe i Bikove

Blizanci  ovog leta odmaraju
Shutterstock 

Rak

Dobre vesti za osobe rođene u ovom znaku. Ovo leto je idealno ako treba da prebolite bivšu ljubav. Zvezde su savršeno postavljene, a Mars je u vašoj kući od 24. jula do 8. avgusta što znači da ćete biti privlačni suprotnom polu. Zato ne trošite uzalud svoje vreme i energiju na bivše već se usmerite na novu sreću u svom životu. Pazite da se ne zaljubite previše. Moguće su i romanse na poslu.

Zaobiđite: Vagu, Ovna i Blizance

Lav

Venera je gotovo celo leto u Lavu zato budite spremni na vruće pozive sa svih strana. Ako već niste u vezi, bolje se nemojte vezati za nekoga u ovom razdoblju. Krajem avgusta moguć je iznenadan povratak „osobe koja je nestala“.

Zaobiđite: Škorpije, Bikove i Rakove

Devica

Nažalost, ovo nije vaša godina za ljubav. Sa druge strane, vaša finansijska situacija će se značajno popraviti. Letnji flert mogao bi da preraste u nešto više u oktobru ako ostanete smireni i ne budete dizali nervozu previše. Krajem jula i početkom avgusta imate više šansi za upoznavanje novih ljudi.

Zaobiđite: Strelca, Blizance, Lava

Vaga

Moguće su romanse ovog leta, ali podignite svoje standarde. Ako ima više od 30 godina i nema svoj stan (kupljen ili iznajmljen), nije za vas.

Vage u vezi mogle bi često da se svađaju, ali to je zbog položaja zvezda koje će vas činiti nervoznim. Potrebno vam je vreme da se posvetite sebi i odmarate. Krajem avgusta vaša veza ući će u novu, stabilnu fazu kojoj ste i stremili.

Zaobiđite: Jarca, Rakove, Vagu

Škorpija

Vi ćete se ovog leta fokusirati više na karijeru nego na ljubav. Takođe bićete skloni romansi sa nekim koga već znate nego upoznavanju novih ljudi. Potreban vam je neko ko će vam biti dobar oslonac s obzirom na sve što trenutno prolazite u životu. Ako ste u vezi, smislićete velike planove i to za sledećih pet godina.

Radite ono što osećate, a krajem avgusta otvoriće vam se opcije za moguća venčanja i planiranje beba.

Zaobiđite: Vodoliju, Lava, Vagu

Škorpije će se fokusirati na karijeru
Shutterstock 

Strelac

Trenutno ste više fokusirani na druženje sa prijateljima nego na romantični život. Ako ste sami, za vas je i bolje da ostane tako.

Čuvajte se muškaraca iz društva, jer u jednog biste mogli da se zaljubite. Kako god izaberete, samo se klonite nekoga ko će biti preterano ljubomoran ili zahtevan kada vi odlučite da provedete vreme sami sa svojim društvom. Moguće su ljubavi i na godišnjem odmoru. To bi za vas moglo da bude idealno jer znate da će uskoro završiti pa ćete se moći prepustiti bez obaveza.

Ako ostanete u vezi koja potraje i tokom avgusta, čuvajte se. Krajem avgusta Venera ulazi retrogradno što bi moglo rezultirati vašim ispadom ljubomore bez puno konkretnih razloga.

Zaobiđite: Ribe, Devicu, Škorpiju

Jarac

Biće ovo vrlo vruće leto za vas. Nabavite dovoljne zalihe kondoma. Krajem jula i početkom avgusta mogli biste da prođete kroz čudno razdoblje, kada ćete se osećati i privlačno i usamljeno što neće biti dobra kombinacija.

Oko 10. avgusta ćete se smiriti i razbistriće vam se pogled na vaš odnos. Još jednom – zaštite se. Nabavite dovoljno kondoma jer postoji opasnost od polnih bolesti.

Zaobiđite: Ovna, Vagu, Strelca

Vodolija

Ovog leta dosadiće vam stara ljubav i želećete promenu. Suprotnost bi ovih meseci zaista mogla da vas privuče. Idite na sastanak pa ćete videti šta vam odgovara. Eksperimentišite. Pun mesec krajem jula daće vam hrabrosti da naglo otputujete. Mogli biste da otputujete i sami.

Zaobiđite: Bika, Škorpiju, Raka

Ribe

Bićete totalno ludi ovog leta, odlično raspoloženi, romantični i zavodljivi. Krajem jula upoznaćete nekoga. Bićete privlačni poput magneta suprotnom polu, ali ćete biti razigrani i sa lakoćom ih odbijati jer ste svoje srce već rezervisali za nekog drugog. Oko 10. avgusta osetićete snažnu potrebu za prosidbama. Moguće je da ćete upoznati nekoga za vreme volontiranja ili neke druge dobrotvorne aktivnosti.

Zaobiđite: Blizance, Strelce, Vodolije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: zenski magazin