Od danas Merukr je retrogradan i narednih dana bićemo i pod uticajem Meseca u Raku i trigona s Jupiterom.

Pogledajte kako će se položaji planeta odraziti na živote horoskopskih znakova od 14. do 16. januara:

Ovan

Mesec u Blizanci pokreće vašu energiju, stavljajući fokus na komunikaciju i međuljudske odnose. Čak iako je Merkur retrogradan, sjajno je vreme da se povežete s onima koje ste u poslednje vreme zapostavili. Tokom subote I nedelje Mesec u Raku se fokusira na dom i porodicu, a trigon između Meseca i Jupitera biće posebno povoljan za druženje sa voljenima.

Bik

Merkur postaje retrogradan i najviše će uticati na vaše polje karijere, ali daće vam priliku da razmislite o svom profesionalnom životu i onome što želite da radite sledeće. Mesec u Blizancima skreće vam pažnju na finansije. Tokom subote i nedelje, Mesec u Rak vas poziva da se povežete se sa svojom zajednicom, dok vas opozicija između Meseca i vaše vladajuće planete, Venere, u nedelju popodne vodi novoj emocionalnoj vezi.

Blizanci

Vi ćete možda više nego drugi osetiti retrogradnost vaše vladajuće planete, Merkura. Tokom subote i nedelje, Mesec u Raku stavlja u fokus vaše finansije, a trigon sa Jupiterom čini ove dane odličnom prilikom da uskladite svoje troškove sa budžetom kojim raspolažete.

Pazite kakve odluke donosite narednih dana
Shutterstock 

Rak

U petak, Merkur postaje retrogradan u vašoj osmoj kući, dajući vam priliku da ponovo razmotrite planove saradnje i mogućnosti u budućnosti. Mesec u Blizancima naglašava vašu intuiciju dok se kreće kroz vašu mističnu dvanaestu kuću. Tokom subote i nedelje, Mesec u Rak stavlja fokus na vas, a trigon sa dobroćudnim Jupiterom otkriva vaše najbolje osobine.

Lav

Planirajte da se nastavite prethodni razgovor koje ste vodili sa partnerom svojom dok Merkur ide retrogradno u vašoj sedmoj kući. U subotu i nedelju, Mesec u Raku osvetljava vaše snove i intuiciju dok prolazi kroz vašu dvanaestu kuću. Trigon sa Jupiterom vas podseća zašto volite svoj život, izazivajući duboku zahvalnost.

Devica

Vaša vladajuća planeta, Merkur, ide retrogradno u petak; možda ćete se osećati kao da vam je nervni sistem na ivici. Umesto da se nervirate, budite nežni prema sebi. Tokom subote i nedelje, Mesec u Raku pozitivno će delovati da prijateljske odnose, a trigon sa Jupiterom vas poziva da provedete neko vreme zabavljajući se bez griše savesti.

Vaga

Vaša kreativnost dobija dodatni podsticaj kada Merkur u petak krene retrogradno. Mesec u Blizancima omogući će vam da lakše izrazite ideje i mogućnosti. Tokom subote i nedelje, Mesec u Raku osvetljava vaš profesionalni život, dok vam mesečev trigon sa Jupiterom daje nove prilike. Mesečeva opozicija vašoj vladajućoj planeti, Veneri, pobudiće vam potrebu za ljubavlju.

Škorpija

Određene stvari bi pod uticajem retrogradnog Merkura mogle ostati nedovršene, ali to će vam dati priliku da malo predahnete. Mesec u Blizancima olakšava komunikaciju sa saradnicima i bližnjima. Tokom subote i nedelje, Mesec prelazi u Raka, usklađujući se sa energijom vaše Škorpije i podstiče želju za avanturom.

Mesec u Blizancima olakšava komunikaciju sa saradnicima
Shutterstock 

Strelac

U petak, Mesec u Blizancima osvetljava partnerstvo u vašoj karti, pa razmislite o planiranju zabavnog izlaska sa voljenom osobom. Retrogradni Merkur u vašem sektoru komunikacije daje vam vreme koje vam je potrebno da ponovo obavite važne razgovore s partnerom. Tokom subote i nedelje, Mesec u Raku osvetljava vašu osmu kuću intimnosti, a trigon vašoj vladajućoj planeti, Jupiteru, širom otvara vaše srce.

Jarac

Merkur postaje retrogradan u petak u vašoj drugoj kući novca i finansija, podstičući vas da pregledate svoje račune i budžet. Mesec u Blizancima u vašoj šestoj kući zdravlja i blagostanja sugeriše da više povedete računa o sebi. Tokom subote i nedelje Mesec u Raku osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva, dok trigon s Jupiterom otvara vaše srce, pozivajući vas da pokažete emocije.

Vodolija

Retrogradni Merkur u Vodoliji u vašoj prvoj kući daje vam priliku da pogledate ko ste i kuda idete. Mesec u Blizancima osvetljava vašu kreativnost. Tokom subote i nedelje, Mesec u Raku usmerava vašu pažnju na zdravlje i blagostanje, a trigon sa Jupiterom upozorava na umerenost u uživanju.

Ribe

Vaš duhovni život dobija dar introspekcije dok Merkur ide retrogradno u petak u vašoj dvanaestoj kući. Mesec u Blizancima osvetljava vaš dom, čineći ga prijatnim mestom punim ljubavi i razumevanja. Tokom subote i nedelje, Mesec u Raku podstiče vašu kreativnost i strast, a trigon sa Jupiterom čini da cenite sopstvene talente i sposobnosti.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.