Pred kim su nove poslovne prilike, a koga očekuje promene na emotivnom polju, ali i novčani dobitak, otkrijte u velikom godišnjem horoskopu u nastavku...

Ovan

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine, otvara brojne mogućnosti i najavljuje značajne promene. Planetarni aspekti posebno naglašavaju vaše prvo, treće, dvanaesto polje. Možete da se radujete velikom uspehu i ličnoj sreći koja će vas pratiti u periodu od februara i aprila meseca. Instinktivno vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, važno je da reagujete brzo i odlučno u skladu sa svojom prirodom.

Vaš stil izražavanja i šarm koji posedujete čine vas veoma omiljenom osobom u okruženju, ali povremeno ćete morati da dokazujete i neke druge kvalitete koje imate, kako biste održali dobre saradničke ili partnerske odnose koje imate. Pred vama je dinamična i zanimljiva godina koja pruža obilje radosti i „zlatne plodove“, bez obzira da li govorimo o vašem poslovnom ljubavnom ili porodičnom životu. Na svim poljima vas očekuje faktor sreće koji vodi ka „glavnom dobitku“.

Ljubav:

U svemu oko vas su razne čari i lepota, i put ka ljubavi je sreća. Nazavisno od svog statusa i godina uživajte u svemu što će ulepšati vaš ljubavni život, priuštite sebi neka nova i zanimljiva iskustva. Početkom godine možda vam neće biti lako da odgovorite na ljubavne rebuse ili da u odnosu sa voljenom osobom sagladate pravi uzrok koji dovodi do ljubavnih razmirica. Tokom januara bolje je da neke stvari mudro prećutite, nego da zagovarate dijalog koji vodi ka produženim raspravama. U periodu od 08. marta uplovljavate u ljubavno more i faktor vremena za vas će imati dragoceno značenje.

Od 21. marta sebi i svom partneru možete dati novu priliku da sve sagledate na bolji način. Neki novi događaji koji će vas posebno usrećiti očekuju vas od 03. maja i u periodu od 24. juna i tokom avgusta meseca. Zablistaćete u punom sjaju kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 02. do 29. maja. Idealnu priliku da krunišete svoju ljubavnu vezu ili da osetite novu ljubavnu harmoniju imaćete od avgusta meseca, u periodu od 01. oktobra do 17. novembra i krajem godine.

Posao:

Početkom godine na lak način možete da ostvarite većinu svojih ciljeva. Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju, jer pred vama je godina izazova i rezultata U skladu sa svojom prirodom aktivno ćete učestvovati u različitim događajima na poslovnoj sceni i uspevaćete da nametnete svoje ideje u bližem okruženju. U periodu od 15. februara do juna meseca, treba da donesete neke važne odluke o novom načinu poslovanja i kako biste poboljšali svoju poziciju u odnosu na ostale saradnike.

Od 05. juna vas očekuje sjajna prilika da uvećate svoje „bogatstvo“ i da investirate u nekretnine ili da uvećate finansijske prilive. Mudro je da upotrebite praktično iskustvo i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese za duži vremenski period. Sada možete polako da gradite novu viziju u skladu sa svojom prirodom i da postignete neke megalomanske ciljeve. Osobe koje se bave sportom, edukacijom, nekim vidom javnog zanimanja, komunikacijama, medijima, trgovinom ili imaju kontakte sa inostranstvom očekuje veliki uspeh u periodu od juna i posebno od oktobra i decembra meseca, piše astrolook.com.

Zdravlje:

Važno je da sačuvate vedar duh i svoju pozitivnu orijentaciju, kao i da se pravilno negujete uz redovnu zdravstvenu kontrolu. Moguće su povremene glavobolje, prolazne tegobe sa pritiskom i sistemom za varenje ili virusne infekcije. Obratite pažnju na svoju psihičku ravnotežu i izvegavajte stresne situacije. Sugerišemo vam da budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 04. do 22. februara, u prvoj polovini avgusta, kao i početkom decembra meseca.

Sugestije:

Predstoji vam veoma dinamična i srećna godina. Udružite svoje interese sa bliskim osobama i insistirajte na vrhunskim ciljevima. Zlatni rezultati, uspeh ili ljubavna ostvarenja tokom naredne godine predstavljaju vašu osnovu orijentaciju. Vaša ideja vodilja za 2022. godinu glasi – hrabre sreća prati! Dolazi vreme koje vam donosi veliki uspeh i ubiranje zlatnih plodova na raznim poljima. Ponekad se i rizik višestruko isplati, slobodno odgovorite na razne izazove koji će vas pratiti. U skladu sa svojom prirodom potrudite se i da doživite neke čarobne trenutke zbog kojih život ima onaj pravi ili najlepši smisao.

Bik

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine donosi najveću ostvarenost kroz vaše drugo, deseto i jedanaesto polje. Uran vam donosi nove izazove, a Jupiter i Saturn će vas učiniti mudrom osobom koja povlači najbolje poteze onda kada bira najveće izazove ili ciljeve. Možete da očekujete razne podsticaje koji će kvalitetno uticati na vaš način poslovanja ili unutrašnji razvoj, inspiraciju i stvaralaštvo.

Sreća proističe u razmeni energije sa bliskim osobama. Sada možete da se posvetite i realizaciji svojih najvećih ili najlepših želja, posebno u kommbinaciji ličnog, privatnog i poslovnog. Ako ste mladi ili slobodni, ovo je prilika za životnom prekretnicom i novim iskustvima u privatnom životu. Potrudite se da pravilno usmeravate svu svoju kreativnu energiju kako biste uz zadovoljstvo u ljubavnom odnosu, učinili i nešto čime ćete potvrditi svoj poslovni status.

Ljubav:

Svet oko sebe možete posmatrati zaljubljenim ili ljubavnim pogledom. Početkom godine očekuje vas nova sreća u ljubavnom i porodičnom životu. Od 24. januara osetićete priliv nove energije i vaše ponašanje će odslikavati ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje ćete osećati u odnosu sa bliskom osobom. Važno je da sledite svoj unutrašnji glas ili instinkt koji će vas navoditi na dobar izbor. Ako ste mladi ili slobodnog emotivnog statusa, potrudite se da postavite jasniju granicu između svog intimnog života i uloge koju ćete imati u društvu ili u krugu javnosti. Ponekad nije lako napraviti dobar izbor, ali sve je u vašim rukama.

Posebno zadovoljstvo i ljubavna sreća pratiće vas u periodu od 04. marta do 02. aprila. Nema razloga da nekom popuštate više nego što želite ili da prihvatite „ljubavnu ucenu“, posebno u periodu od 28. maja od 25. juna. Zablistaćete u punom sjaju kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 28. maja do 23. juna. Tokom ove godine imaćete više sjajnih prilika da ulepšate ili obogatite svoj društveni i ljubavni život. Očekuju vas poznanstva sa nekim izuzetno zanimljivim ili važnim osobama.

Posao:

Pred vama su brojne promene. Važno je da aktivno učestvujete u raznim pregovorima i na paralelnim strana kako biste zadržali dobru poziciju u odnosu na ostale saradnike. Imaćete niz dobrih prilika da napredujete po svim aspektima i stvarate nove oblike partnerstva. Prihvatite nečiju ideju ili dobru priliku koja će vam se ukazati sredinom januara meseca. U periodu od marta meseca, novi događaji će zahtevati neprekidno prilagođavanje na razne uslove savremenijeg stila poslovanja. Oslonite se na svoje iskustvo, praktičan duh i na sposobnost analitičkog rasuđivanja. Značajniji uspeh i posebni rezultati vas očekuje tokom maja, juna i septembra meseca. Sjajno ćete se organizovati i pod težim okolnostima, a uz svoje diplomatske manire osmislićete i dobra rešenja koja pogoduju zajedničkim interesima.

Ako se bavite nekim privatnim poslovima sada imate šansu da uvećate svoj kapital ili da proširite delatnost, posebno u periodu od 11. septembra i u novembru mesecu. Krajem godine bićete ponosni i na posebne privilegije ili nagrade koje vas očekuju.

Zdravlje:

Stresne situacije kroz koje povremeno prolazite imaju uticaj na vaše psiho-fizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, zatim na pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole kako biste poboljšali svoj imunitet. Moguće su povremene stomačne smetnje ili pojačana nervoza. Sugesrišemo vam da budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 03. do 11. marta, i od 26. oktobra do 13. novembra.

Sugestije:

Vama 2022. godina donosi razna iznenađenja i obilje najraličitijih ili skoro idelnih mogućnosti, kao sjajnu priliku da afirmišete svoje ideje o lepšoj i uspešnijoj strani života. Izazovi koji su pred vama ponekad predstavljaju najbolju ili životnu priliku da se opredelite za novi koncept. Važno je da imate svest o tome kako je uz određene promene u razmišljanju i postupanju, moguće uticati na poboljšanje kvaliteta u raznim životnim oblastima. Slobodno investirajte u najvažnije ciljeve.

Na sreću Jupiter vas protežira u različitim pravcima, ali samo ljubav uvek stvara ona najlepša čuda. Prihvatite različite izazovne mogućnosti u skladu sa svojim godinama i aspiracijama i uživajte lepoti ljubavnog, porodičnog ili zajedničkog života. Uran koji boravi u vašem sazvežđu podsticaće vas na neke nove ili neočekivane odluke, čak i na „eksperimente“ kojima ćete iznenaditi svoje okruženje.

Otkrijte šta vam predviđa godišnji horoskop.
Freepik/ DCStudio 

Blizanci

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine, najavljuje niz iznenadnih događaja koji donose novi i veliki uspon na svim životnim poljima. Pred vama je sjajna godina koja posebno naglašava vaše prvo, deseto i dvanaesto polje. U skladu sa svojom inspiracijom ili vizijama, mogući su neobični obrti koji će vam doneti uspeh i sreću.

Usmerite svoju pažnju na najveće životne vrednosti, jer očekuju vas značajni dobici koji će vam život učiniti dovoljno uzbudljivim, lepšim ili udobnijim. Sada imate priliku da kombinujete i samostalno poslovanje sa zajedničkim ili partnerskim delovanjem. Blic inteligencija vas navodi da vidite više od drugih, ako osećate dobar impuls i potrebu da usrećite bližu okolinu, onda nema razloga za oklevanjem. Vaše ideje često predstavljaju uvertiru za srećniju i lepšu budućnost o kojoj drugi sanjare. Usmerite svoju energiju u pravcu želja i (ne)mogućnosti – pomerite sve dosadašnje granice!

Ljubav:

U ljubavnom odnosu nova i dinamična dešavanja koja će vas pratiti početkom godine zahtevaju aktivnu ulogu ili spremnost na različite vidove prilagođavanja. Uživajte u svemu što unosi novu radost u ljubavni odnos ili prihvatite novu priliku od 01. februara. Ponekad će partner umeti iznenada da poremeti vaš emotivni ritam ili osnovno raspoloženje, ali vi nećete želeti da se pomirite sa nekom sporednom ulogom.

Na sreću, vi ćete umeti brzo da se orijentišete prema onim zanimljivijim sadržajima ili novim »izvorima radosti«. Zablistaćete u punom sjaju kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 23. juna do 19. jula. Budite oprezniji u periodu od 24. jula do 13. avgusta kako ne biste doneli neku ishitrenu odluku koja poremetila vaš odnos sa bliskom osobom. Očekuju vas dani radosti, dah ili dodir ljubavi u periodu tokom februara, marta, juna i posebno u periodu od oktobra meseca. Često ćete testirati sebe, ali i osobu sa kojom ste bliski – različiti izazovi koji su pred vama su i nova prilika da ulepšate svoj ljubavni odnos i da doživite neko čarobno iskustvo. Ako ste mladi ili slobodnog emotivnog statusa od 21. novembra, očekuju vas novi kontakti i neko ko će vas zaintrigirati. Novi ljubavni izazovi su pred vama, čak i onda kada se budete „skrivali“.

Posao:

Prati vas pozitivno okruženje i dinamika, tako da ćete početkom godine bićete angažovani u mnogim važnim dešavanjima na poslovnoj sceni i umećete da prepoznate dobru priliku. Potrudite se da nametnete svoja poslovna rešenja, naročito u periodu tokom februara. Početkom marta bićete podstaknuti nečijom pričom o saradnji i imaćete dobru viziju, tako da ćete na uspešan ili efikasan način moći da završtite niz poslovnih dogovora na različitim stranama u periodu od aprila, tokom juna i oktobra meseca.

Na vaše samopoudanje dodatno će uticati pozitivni komentari i sjajan »utisak« koji ćete ostavljati u širim poslovnim ili društvenim krugovima. Ako se bavite poslovima u domenu umetnosti, medija, trgovine ili edukacije angažovanje u prvoj polovini godine, doneće vam očekivane ili sjajne rezultate krajem godine. Mnogi će vas navoditi da prihvatite ulogu lidera, na vama je da odmerite svoje mogućnosti i granice.

Zdravlje:

Imate dovoljno energije, ali važno je da se ponašate odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, naročito kada ste izloženi različitim pritiscima ili kada se nalazite pod jačim stresom. Moguće su prolazne i povremene glavobolje, zatim stomačne tegobe, osetljivost sistema za varenje i želuca, kao i virusne infekcije i pojačana nervna tenzija. Budite pažljiviji u periodu od 22. aprila do 13. maja, i zatim od 26. novembra do 13. decembra.

Sugestije:

Vama planetarni aspekti u 2022. godini donose sjajne mogućnosti ili „blistavi hod po zvezdanim stazama“. Pratiće vas nova, interesatna i dinamična dešavanja u svim oblastima. Dobro se dobrim vraća, a što je ulog veći - veća je i mogućnost za „dobitkom“ i uspehom. Iako ćete osetiti želju za ličnim dokazivanjem prijatelji će imati važnu ulogu u raznim situacijama u vašem životu, slobodno se oslonite na bliske osobe. Radost i sreća se uvek uvećavaju kada je delite sa dragim osobama. Sreća prati hrabre.

Očekuju vas sjajne prilike da pomerite sve subjektivne granice koje ste ostvarili u svom poslovnom, društvenom ili ljubavnom životu. Imaćete dovoljno energije da pomerate razne granice ili brda ispred sebe, ali nemojte zaboraviti da snaga vere uvek ima tu „magičnu moć i snagu“.

Rak

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine, obećava romantične boje ili hod po ružičastim i srećnim oblacima. Posebno naglašava vaše sedmo, osmo i deveto polje. Sada imate priliku da ostvarite svoje najveće ciljeve u poslovnom ili slatke snove u ljubavnom životu. Od 04. aprila vas očekuju sjajne prilike koje će vam omogućiti sreću u porodici i novo napredovanje u karijeri ili na statusnoj lestvici.

Bićete nagrađeni „zlatnim plodovima“ za sve što činite. Uživajte u društvu dragih osoba, uspeh i omiljenost će predstavljati vaš zaštitni znak u narednom periodu. Onda kada ima sreće, sreći ne mora biti kraja do god osećate da se u vama postoje talasi koji vas pokreću na razmenu emocija sa dragim osobama. Izvor ljubavi koji vodi ka sreći je u vama!

Ljubav:

Pred vama je period novih radosti, sreće, ljubavi i najlepših životnih ostvarenja – jer ponekad je sve moguće, tako da se i oni čudesni snovi ostvaruju. Od 02. januara vaša inspiracija i zanos će prevazilaziti nečija skrivena maštanja, u skladu sa svojom emotivnom prirodom ćete umeti da inspirišete partnera skoro u svakom pogledu. U periodu od 04. marta uživajte u nekim ljubavnim čarima, bićete ispunjeni posebnom energijom u želji da održite romantičnu sliku u odnosu sa bliskom osobom.

Uznemirenost koju ćete povremeno osećati ne treba doživljavati kao odraz emotivne ili lične slabosti, već kao dodatni impuls koji vodi ka novom zbližavanju. Zablistaćete u punom sjaju kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 18. jula do 12. avgusta. Nezavisno od emotivnog statusa ili godina „Ljubavno sunce“ će vas obasjavati tokom cele godine, tako da ćete poželeti da uveličate neke ljubavne ili porodične događaje posebno od 08. novembra meseca. Pred vama je godina novih izazova koji vode ka zajedničkoj sreći.

Posao:

Važno je da budnim okom pratite svoje okruženje i da od 04. januara, prihvatite nove ideje ili mogućnosti koje predlažu vaši saradnici. Na osnovu intuitivne percepcije naslućujete period značajnijih promena na poslovnoj sceni i novu priliku. Ponekad treba vešto kombinovati individualni i partnerski način rada kako biste ostvarili svoj maksimum, naročito u periodu od 04. marta, tokom maja, septembra i novembra meseca.

U prilog vam ide svest o tome da se nalaziti u sjajnoj formi i da imate ambiciozne planove koji se uklapaju u zajedničke interesne ciljeve. Uz određenu dozu mudrosti i naročito sa dobro osmišljenim potezima, lako možete da ostvarite svoje poslovne namere i da poboljšate materijalne mogućnosti tokom ove godine. Uspeh i sreća su u potpunosti na vašoj strani. Ako se bavite poslovima u domenu umetnosti, zabave ili trgovine i uslužnih delatnosti u periodu od septembra meseca vas očekuje novi uspeh i nagrade ili priznanja.

Zdravlje:

Važno je da se pravilno negujete, da održavate dobru psiho-fizičku kondiciju ili da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Zbog velikog psiho-fizičkog napora ili dodatnog forsiranja moguće su prolazne stomačne tegobe ili virusne infekcije. Sugerišemo vam da budite oprezniji u periodu od 31. marta do 07. aprila, i od 29. septembra do 13. oktobra.

Sugestije:

Planetarni aspekti vam donose posebnu astrološku privilegiju. Jupiter – planeta »velike sreće«, uz aspekte sa Plutonom, Neptunom i Uranom naglašavaju pozitivne uticaje i donose »zlatne plodove« onda kada vam je to najpotrebnije. Vama 2022. godina počinje na neki čaroban način, koji će vas inspirisati da za sebe i najmilije izgradite oazu radosti i sreće. Sve što vam je potrebno se nalazi oko vas – izvori radosti su u vama i oko vas.

Vaša sreća proističe iz odnosa sa partnerom i u toploj porodičnoj atmosferi. Zajednica, udruživanje ili timsko delovanje donose uspeh, ljubav i sreću. Učinite sve što je moguće da delujete u partnerstvu sa dragim osobama. Sada imate sjajnu priliku da ostvarite svoje velike ili tajne snove. Ljubav uvek rađa ljubav - u vama, i svuda oko vas, piše astrolook.com.

Pred pojedinim znacima su muke na poslovnom polju.
Shutterstock 

Lav

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine, donosi raznovrsne promene koje vode ka ostvarenju velikih ambicija i novom uspehu. Posebno su naglašeni vaše sedmo, osmo i deseto polje, uz uspeh možete da očekujete i neizmernu sreću u najvažnijim životnim oblastima. Prolazićete kroz različite faze poslovnih izazova i ličnih iskušenja, ali u skladu sa svojom prirodom često ćete biti za korak ispred drugih.

Očekuju vas sjajne prilike u polju edukacije, stvaralaštva, umetnosti ili sporta što će vam osigurati napredovanje na statusnoj lestvici. Uvek kada postoji mogućnost da se afirmišete i ostvarite neke posebne rezultate, učinićete sve što je u domenu vaših sposobnosti i umenja da zablistate pred svojom okolinom.

Ljubav:

Posebno obratite pažnju na zanimljive kontakte i dobre prilike koje vas očekuju početkom godine, ništa ne prepuštajte slučajnostima i da prolazi pored vas. Imaćete priliku da spojite avanturu, radost, ljubav ili zadovoljstvo sa praktičnim aspektima – i to sve po principu „dva, tri ili više u jedan“. Od 05. februara je važno da sprovedete neke odluke u dogovoru sa bliskom osobom. U ljubavnom odnosu umete da dominirate i često preuzimate inicijativu, a to ćete posebno činiti u periodu od 21. marta. Očekuje vas pravi ljubavni zanos i procvat, pokazaćete da svaku situaciju možete okrenuti u svoju korist ili na način koji za vas predstavlja srećan epilog.

Bez obzira na svoj emotivni status ili na godine umećete da prepoznate dobru ljubavnu priliku u kojoj ćete uživati. Ljubavna sreća vas očekuje naročito u periodu krajem marta, zatim tokom aprila, juna i od 11. avgusta do 06. septembra, dok Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe. Prepustite se ljubavnim talasima i krajem godine. Za vas je ova godina novih, iznednih i idealnih prilika da definišete svoj budući ljubavni ili porodični status. Onda kada imate priliku da birate – uvek bitajte sve što je najbolje ili onog najboljeg!

Posao:

Invesirajte svoje znanje, umenje ili resurse koje imate. Naredna godina je povoljan period za donošenje novih odluka i efikasno sprovođenje uspešnih rešenja. Možete da očekujete uspeh u raznim poslovima u domenu privatnog sektora, ako se bavite edukacijom, pruženjem usluga, umetničkim zanimanjima ili putovanjima. Mnoge prednosti su na vašoj strani, posebno u periodu od 05. marta, tokom aprila i juna meseca.

U perodu od juna meseca bićete zadovoljni uvećanjem imovinskih vrednosti i dodatnim finansijskim prilivima. Pokazaće se da su vaše vizije i poslovne strategije uspešne formule, koje donose značajnu moralnu i materijalnu satisfakciju, i na koju će se mnogi ugledati. Očekuju vas značajni rezultati kroz samostalnu delatnost ili, ako se nalazite na nekoj upravljačkoj poziciji predstoji vam ubrzano napredovanje tokom juna, oktobra i novembra meseca. Obratite pažnju na zanimljivu poslovnu ponudu koju čete imati u periodu od 03. oktobra. Za sve koji se bave sportom, umetnošću ili turizmom sada je prilika da zablistate pred širom publikom ili „izvan granica“.

Zdravlje:

Neke zdravstvene tegobe koje će vas pratiti najčešće su uzrokavane dodatnim psihološkim stresom ili velikim pritiskom, kojim ćete biti izloženi zbog svoje karijere ili partnerskog i ljubavnog odnosa. Pratiće vas povremene glavobolje, pad imuniteta, smetnje sa vidom i koncentracijom su propratna pojava, ukoliko previše forsirate svoj organizam na veliki napor. Sugerišemo vam da budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 24. aprila 12. maja, zatim od 28. oktobra do 12. novembra, kao i krajem decembra meseca.

Sugestije:

Planete vas protežiraju na raznim poljima. Važno je da imate svest o tome kako je uz određene promene u razmišljanju i postupanju, moguće uticati na poboljšanje kvaliteta u raznim životnim oblastima. Vaš napor će biti nagrađen »zlatnim plodovima«. Slobodno prihvatite različite izazovne mogućnosti koje su pred vama i uživajte lepoti ljubavnog, porodičnog ili zajedničkog života. 2022. godina za vas može biti zlatna prekretnica ili »carska godina«. Planetarni aspekti vam donose sjajne mogućnosti za investiranjem u sebe, ali i u razne prioritete koje ste sebi postavili. Nemojte zaboraviti da ponekad treba tražiti »nemoguće« i prihvatiti veliki rizik – jer, dobitak je na vašoj strani!

Devica

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine obećava kontinuirani uspon u partnerskim odnosima i ostvarenje vaših velikih planova. Planetarni aspekti vam donose niz srećnih okolnosti i posebne prilike koje ćete osetiti u svim životnim oblastima. Favorizovano je vaše peto, šesto, sedmo i deseto polje - Jupiter, Saturn, Pluton i Uran garantuju razne oscilacije, iznenadne prilike, ali i dobitak na svim poljima. Sve vaše dobitne kombinacije proizilaze iz ličnih odluka koje ćete sprovoditi u zajedničkim akcijama ili kroz saradnji i udruživanje na raznim nivoima. Sada je idealan trenutak da usvojite neke nove životne lekcije, kao i da proširite svoje granice u saznanju i delovanju. Uz odgovarajućeg partnera moguće je dosegnuti i zvezdano nebo.

Ljubav:

Prolazićete kroz različite faze uspona u ljubavnom životu i odnosu sa partnerom. Obratite pažnju na nove kontakte ili prilike koje će vas pratiti od 08. janura i tokom marta meseca, jer očekuju vas izuzetno lepa i nesvakidašnja iskustva. Zadovoljstvo i harmonija koja će vas pratiti u porodičnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom pozitivno će se odraziti na vaše kompletno ponašanje, veće samopouzdanje i na bolji izgled.

Mogući su novi ljubavni rebusi ili pojačana tanzija u periodu tokom maja i juna meseca. Ako želite da započnete ljubavnu vezi ili da zaplovite u bračni život najbolje je da to učinite od jula i avgusta meseca. Zablistaćete u punom sjaju kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 05. do 30. septembra. U skladu sa svojim emotivnim statusom i afinitetima uživaćete u nečijem bliskom društvu, bez posebnog opterećenja o suvišnim »pravilima« koja remete ljubavni sklad ili sa nepotrebnim predrasudama o zajedničkoj sreći. Ako ste dovoljno mudri, za vas ljubavna sreća može da traje u kontinuitetu i tokom cele godine.

Posao:

Vaš praktičan duh i smisao za dobrom organizacijom doći će do potpunog izražaja već početkom godine, pokušavaćete da uspostavite neka nova pravila i da korigujete svoju dosadašnju taktiku. Od 05. januara udružite svoje poslovne interese sa odabranim saradnicima. Mudrost u poslovnom ponašanju je od presudnog značaja u mnogim situacijama, naročito kada su okolnosti koje vas prate promenljive i kada se ćud saradnika brzo menja u zavisnosti od novih i aktuelnih dešavanja. U periodu od 14. marta i tokom maja meseca imaćete priliku da se dodatno angažujete u paralelnim poslovima.

Ako se bavite nekim od javnih zanimanja, umetnošću, medijima ili trgovinom predstoji vam satisfakcija i uspeh u drugoj polovini godine. Pripremite se za period „zlatnih rezultata“ i napredovanja na statusnoj lestvici od septembra meseca i naročito od 06. decembra. Formula za uspeh i dobitak je: udružite svoje interese sa najboljim partnerima ili saradnicima.

Zdravlje:

Zbog nekih dinamičnih dešavanja i stresnih situacija moguće su povremene glavobolje, prolazne nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Važno je da imate pozitivan stav po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne nege i zaštite. Sugerišemo vam da se ponašate pažljivije u periodu od 11. juna do 13. jula, i zatim od 31. oktobra do 19. novembra.

Sugestije:

Vama 2022. godina donosi napredovanje u određenim fazama i veliki uspon, a uz poseban dar koji imate učinićete na lak način sve ono što drugi ne mogu ili ne umeju. Planetarni aspekti neprekidno stvaraju dobru priliku i mnoge srećne okolnosti su na vašoj strani, tako da vas očekuju najrazličitije mogućnosti u kojima ćete dodatno ostvariti novi uspeh i afirmaciju, ili događaji koji će uneti više radosti u vaš privatni život i ljubavne odnose. Pomerite svoje subjektivne granice, ovo je srećno vreme za nove odluke, raznovrsna saznanja i neobična životna iskustva. Okusite zov izazova, prihvatite iznenadni rizik ili avanturu, jer uspeh i sreća su na vašoj strani. Udruživanje ili partnerstvo je formula za sreću i uspeh.

Vaga

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine, posebno protežira vaše četvrto, šesto i osmo polje. Izazovi su svuda oko vas tako da ćete prolaziti kroz razne neobične okolnosti, ali vašem profilu odgovora da delujete lepršavo i originalno, ili da se razlikujete u odnosu na svoje okruženje. Ovo je period koji donosi raznovrsne kontakte, zanimljiva iskustva i posebno otvaranje mnogih vrata koja su vam do sada delovala kao neodostupna ili zatvorena. Bez obzira na razne prepreke sa kojima ćete se suočavati, očekuju vas srećna razrešenja, nove radosti i veličanstveni uspeh. Sve što vam je potrebno za veliki uspeh i za ličnu sreću, nalazi se pored vas ili u vašoj neposrednoj blizini. Stoga dobro otvorite svoje oči, ali i svoje srce kako biste pažljivo pratili sve vidljive ili neke prikrivene znakove koji će vas pratiti tokom naredne godine.

Ljubav:

U ljubavnom životu pratiće vas razni obrti, nova sreća ili neke interesantne situacije, tako da ćete se upravljati prema svojim emotivnim impulsima i potrebama. Ono što drugi ne mogu – za vas sada predstavlja radost srca, novi izazov i ostvarenje. Očekuju vas značajni događaji posebno u periodu od 07. marta, tokom aprila i juna meseca. Dobro je što ćete uvek imati razne mogućnosti, u skladu sa svojom prirodom biraćete ono što je vašem srcu najbolje ili vašim očima najlepše. Ukoliko ste slobodnog emotivnog statusa sjajno ćete se snalaziti u kontaktima koji deluju pomalo nesvakidašnje, uzbudljivo filmski ili kao neka nadrealna ljubavna priča.

Očekuje vas uživanje u ljubavnom odnosu od 23. juna i od 20. jula. Kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe pred vama je period nove sreće i procvata od 29. septembra do 24. oktobra, koji će vam doneti zanosni izgled, čudesni unutrašnji sjaj i najlepši užitak u ljubavnom odnosu ili u porodičnom životu.

Posao:

Očekuju vas afirmacija i uspeh na raznim poljima. Zahvaljujući podršci okoline i dobrim okolnostima u narednom periodu možete da plasirate svoje poslovne ideje i vizije na više načina ili u različitim pravcima, naročito u periodu od 17. januara, tokom februara i krajem marta meseca. Novi uspeh donosi i svest o određenim privilegijama sa kojima ćete raspolagati. Mudro je da uvek spajate ugodno sa korisnim ili praktičnim rešenjem ne samo kroz trenutne faze kroz koje prolazite, već da sebi postavljate neke dugoročnije ciljeve.

Imaćete sjajnu podršku na raznim stranama i pratiće vas faktor sreće, čak i u nekim za okolinu „bezizlaznim situacijama“. Ukoliko se bavite javnim poslovima, trgovinom, uslužnim delatnostima, pisanjem, modom, kretivnim i umetničkim zanimanjima očekuje vas značajniji uspeh od aprila, te posebno tokom oktobra meseca i krajem godine. U periodu od 10. novembra možete da poboljšate svoje finasijske mogućnosti i imovinsko stanje. Investirajte u dogovoru sa partnerom, saradnicima ili prijateljima u nove mogućnosti koje su pred vama.

Zdravlje:

Zbog pojačanog stresa ili dinamike moguće su prolazne slabosti u vidu glavobolje, stomačne iritacije, promene ili oscilacije sa krvnim pritiskom, neke virusne infekcije ili nervoze. Važno je da sprovodite redovnu zdravstvenu kontrolu i da se pravilno oslobađate od viška toksina koji ugrožavaju vaš organizam. Potrudite se da izbegavate stresne situacije koje najviše pogadjaju vaše psihičko stanje. Sugerišemo vam da budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 04. do 18. aprila, od 08. do 14. jula, i od 14. do 24. decembra.

Sugestije:

Obratite pažnju na skrivenu lepotu. Za vas početak 2022. godine najavljuje neke iznenadne, radosne, uzbudljive i romantične događaje, koji će vas uveriti da je život čaroban kada se nalazite u društvu bliskih osoba. Uživajte u čarima novih izazova i dobrih prilika koje će vas pratiti. Jupiter – planeta »velike sreće«, vam donosi niz dobrih okolnosti ili mogućnost da ostvarite najznačajnije rezultate i »zlatne plodove«. Ako imate jaku veru, dobru volju i dovoljno ljubavi sve je moguće promeniti na način na koji priželjkujete i kao najlepšu sreću. Ponekad sreća dolazi iznenada ili pod neobičnim okolnostima, jer život je najlepše čudo koje se dešava.

Škorpija

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine, donosi nove i sjajne mogućnosti, tako da predstavlja veličanstveno ostvarenje na svim životnim poljima ili uspon do vaših srećnih zvezda. Planetarni aspekti favorizuju vaše treće, četvrto, peto i sedmo polje. Sada imate sjajnu priliku da uživate u životu razmenjujući energiju sa bliskim osobama na način koji će vam doneti nove životne radosti, uspeh i sreću.

Sve postaje moguće kada se vaša energija poklapa sa kosmičkom energijom. Pomerite sve granice koje vam uskraćuju put do sreće ili ljubavi. Oslonite se na svoju intuitivnu percepciju i na snagu emocija, jer ljubav uvek rađa novu ljubav. Ono što vas čini izuzetnom osobom, to su širina i snaga vaših emocija. Kada svet oko sebe gledate očima ljubavi – sve odiše lepotom i srećom.

Ljubav:

Ova godina je pravo vreme za rešavanjem ljubavnih dilema ili problema, ako ih umate, kao i za donošenjem važnih odluka o zajedničkom životu. Početna previranja u odnosu sa voljenom osobom imaće dobra značenja za dalju perspektivu, biće vam jasno da sve možete da uskladite na pravi način i na zajedničku radost. U svom tipičnom maniru učinićete sve što je potrebno da usrećite blisku osobu, jer sve što dajete u ljubavnom odnosu ili u porodičnom životu vratiće vam se na najlepši mogući nači.

Ukoliko ste slobodni pratiće vas različiti ljubavni znaci i predznaci. Odgovorićete na neke pozive i udvaranja, jer sredinom i u drugoj polovini godine imaćete priliku da doživite najlepše trenutke u ljubavi, porodici i uz sve osobe koje su bliske vašem srcu. Posebno obratite pažnju na uzbudljiv ljubavni period od 01. januara, 20. februara, 08. aprila, 18. juna i od 22. jula, kakvu god odluku da donesete ona će biti „najbolja“, ako poslušate glas svog srca. Očekuje vas sreća i ljubavni procvat u periodu dok Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 23. oktobra do 17. novembra. Koji god pravac da odaberete – ljubav je na vašoj strani.

Posao:

Ova godina obećava novi rast ili širenje poslovnih mogućnosti i doneće ogromne promene za sve radne ljude. Uz uspeh koji Vas prati i faktor sreće ima presudno značenje. Imate dobar predosećaj i intuitivni signal kada treba da pokrenete veću akciju ili da povučete konkretan potez. Na sreću mnoge okolnosti se menjaju u prilog vašim interesnim planovima, tako da ćete od 04. januara i tokom marta meseca dobijati i dodatne povlastice na osnovu kojih možete da ostvarite niz značajnijih ciljeva. Oslonite se na svoju blic inteligenciju i na proverene informacije kako biste bili za korak ispred drugih.

Potrudite se da budete što aktivniji u periodu od maja, juna, septembra i novembra meseca, jer imaćete priliku da utičete na mnoge uslove za napredovanjem na poslovnoj i statusnoj lestvici. Ako se bavite edukacijom, nekim umetničkim ili javnim zanimanjem očekuje vas populatnost tokom cele godine. Za vas koji se bavite trgovinom, ekonomijom ili medicinom predstoji period velikog uspeha od jula meseca. Period od oktobra će se pokazati veoma plodnim, uključujući isplate, više pozicije ili provilegije uz kontinuirano povećanje zarade.

Zdravlje:

Potrudite se da promeniti neke loše navike kao što su: nepravilna ishrana, preterano psiho-fizičko iscrpljivanje ili izlaganje stresnim situacijama, sklonost ka porocima. Obratite pažnju na nivo pritiska i cirkulaciju. Moguće su i prolazne stomačne iritacije, smetnje u varnju hrane i podložnost na neke virusne infekcije. Sugerišemo vam da budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 05. do 23. maja, i od 08. do 15. avgusta.

Sugestije:

Vama 2022. godina donosi obilje najrazličitijih ili skoro idealnih mogućnosti, kao sjajnu priliku da afirmišete sve svoje ideje o lepšoj i uspešnijoj strani života. Radost života delite sa bližnjima i imaćete veličanstvenu sreću. Radost, uspeh i sreća proizilaze iz povezivanja i emotivne bliskosti sa „odabranim osobama“. Posmatrajte svet oko sebe u duhu optimizma i partnerstva - jer »faktor sudbinske sreće« je na vašoj strani. Uživajte u lepoti života. Uverićete da i nemoguće postaje dostižno i moguće – uvek kada je bliska osoba na vašoj strani. Partnerstvo i udruživanje je čarobna formula vaše sreće, uspeha i blagostanja u svakom smislu. Na vama je da otkrivate i skrivenu lepotu.

Strelac

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine predstavlja ostvarenje ljubavnih snova i veliki uspon na životnoj lestvici. Posebno je protežirano vaše četvrto, šesto i sedmo polje. Očekuju vas nove prilike koje će vam doneti obilje radosti, uspeh i sreću u svim oblastima. Na vama je da pomerite svoje subjektivne granice i da zajednički život učinite dovoljno uzbudljivim i čarobnim. Ovo je godina kada treba da verujete u razna „čuda“ i u skladu sa svojom prirodom da ih ostvarite na najlepši način. Planetarni aspekti vam donose niz srećnih okolnosti i razne privilegije koje ćete osetiti u svim životnim oblastima, zablistaćete veličanstvenim sjajem. A najveći izazov koji je pred vama – je polje partnerstva.

Ljubav:

Ovo je godina koja obećava novi ljubavni procvat ili more ljubavi. Od 03. januara i od 11. februara, obratite pažnju na nova poznanstva, kontakte ili priliku da doživite neko nezaboravno iskustvo. Uživajte u raznim situacijama koje će vas ispunjavati pozitivnim rasploženjem, važno je da delujete inspirativno na voljenu osobu i da ulepšavate svet oko sebe. Vi umete da pometate faktore ograničenja i ne odustajete lako od svojih namera, a različiti ljubavni izazovi u tome mogu da vas dodatno motivišu. Period tokom marta, aprila i juna donosi nova ljubavna uzbuđenja i nove odluke za život u dvoje.

Ako ste slobodnog emotivnog statusa poželećete da započnete partnerski ili bračni život, a ako imate partnera očekuje vas nova harmonija. Radost srca je impuls koji vas najjače pokreće na skoro svaki vid dokazivanja i zadovoljstva. Zablistaćete u punom sjaju u odnosu sa voljenom osobom u periodu od juna i oktobra meseca, kao i krajem godine. Ljubavni procvat vas očekuje u periodu dok Venera bude trazitirala kroz vaše sazvežđe od 16. novembra do 11. decembra.

Posao:

Početkom godine vas očekuje niz dobrih prilika, a neko će vas podsticati na aktivnu ulogu i na nova ili drugačija rešanja. Učinite sve što je moguće da unapredite svoju karijeru i biznis. Uživaćete u harmoniji na radnom mestu. Imaćete pozitivno radno okruženje sa vašim kolegama i nadređenima. Vaši napori će biti prepoznati i visoko ocenjeni ili nagrađeni. Od 01. februara, mudro prihvatite sve što može da doprinese trenutnom ili dugoročnijem uspehu, jer pravilno doziranje proverenih poteza i određenog stepena rizika predstavlja dobar način da zadržite privilegovanu poziciju u odnosu na saradnike.

Očekuje vas značajniji uspeh u periodu tokom februara, aprila, maja i juna meseca, naročito ako se bavite edukacijom, sportom, javnim zanimanjem, medijima, trgovinom ili estradom. U dugoj polovini godine imaćete sjajnu priliku da napredujete na poslovnoj ili statusnoj lestvici. Ako neprekidno svoje postavljate ciljeve na viši nivo – više ćete dobijati ili profitirati u svim aspektima.

Zdravlje:

Nalazite se u sjajnoj formi, ali potrudite se da pravilno brinete o svom psiho-fizičkom i zdravstvenom stanju. Zbog povremenih psiholoških pritisaka ili nekih stresnih situacija moguće su prolazne glavobolje, nervoze, stomačne tegobe, promene sa pritiskom ili problemi sa varenjem. Sugerišemo vam da budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 04. do 22. marta, i zatim od 08. novembra do 20. septembra.

Sugestije:

Pred vama su novi ili brojni izazovi koji predstavljaju put ka velikom uspehu i sreći. Sada imate priliku da promenite sve ono što nije dovoljno po vašoj meri ili ukusu. Nesumljivo da vi umete najbolje da procenite i pravi trenutak kada treba delovati. Prijatelji i bliža okolna su uvek uz vas i biće u potpunosti na vašoj strani. Sreća je i kada postoje dobre i raznolike mogućnosti izbora, kao posebna prilika da se ostvarite u ličnom i poslovnom životu. Planetarni aspekti vas upućuju na mudrost i strpljenje, važno je da pravilno balansirate između onoga što je moguće ili nemoguće, ali i da pomerate granice mogućeg. Pozitivan uticaj Jupitera i Plutona protežiraju vaš stvaralački duh i poslovni uspeh, ali najveći izazov možete da osetite kroz ličnu i ljubavnu sreću uz partnerstvo. Pred vama je godina ljubavne, bračne ili zajedničke sreće! Mars svojim uticajem uporno iritira vaše sedmo polje i podseća vas na »zakone ljubavi ili partnerstva«.

Jarac

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine, donosi značajne promene i »zlatne rezultate«. Planetarni aspekti naglašavaju vaše prvo, drugo, treće i peto polje. Jupiter u vašem trećem polju – potencira uspeh i glavni dobitak u partnerskim i saradničkim odnosima. Faktor »sudbinske sreće« je na vašoj strani, stoga nemojte dozvoliti da neki vid sumnje blokira vaš uspeh i sreću. Uz svo znaje, iskustvo ili umenje koje imate, potrebna vam je i određena doza mudrosti kako biste uvek pravilno sagledali retrospektivu svih događaja kroz širu sliku uspeha i lične sreće od onoga što vam se trenutno dešava i što obeležava vaš život na najlepši način. Naredna godina je idealan period da menjate ustaljene modele ponašanja, posebno ako ste mladi ili se tako osećate. Vaša pažnja će biti usmerena na lične potrebe i želje, a uspeh vas očekuje u polju ljubavi, partnerstva i karijere.

Ljubav:

Za vas godina počinje u ritmu i bojama ljubavi, pratiće vas ljubavne zvezde posebno početkom i krajem ove 2022. godine. U periodu od 01. januara, prihvatite svaki ljubavni izazov koji vas nadahnjuje i pokrenite inicijativu u pravcu koji će vam doneti zajedničku radost ili zadovoljstvo u nekoj novoj i neobičnoj avanturi. Obratite pažnju na dešavanja koja će vas dalje prati u martu, maju, julu i septembru mesecu, važno je da pravilno rešite svoje ljubavne rebuse, dileme ili trileme. Ukoliko ste slobodni kontakti koje ćete imati možda nisu uvek i u potpunosti ostvarenje vašeg sna o ljubavnoj sreći, ali svakako treba prihvatiti te trenutke radosti i sreće koja će obležiti vaš zajednički život.

Ljubavni procvat koji će na poseban način obeležiti ovu godinu očekuje vas od 01. januara do 07. marta i od 10. decembra do kraja godine – to je period kada će Venera tranzitirati kroz vaše sazvežđde. Zadovoljstvo može biti dužeg ili kraćeg daha, ali uvek je veoma poželjno. Očekuju vas interesatni kontakti i novo zadovoljstvo u periodu od 19. decembra.

Posao:

Očigledno je da su dobre okolnosti su na vašoj strani i potrebno je da donesete nove odluke u dogovoru sa okolinom. Postavili ste sebi jasne kriterijume, jer stalo vam je da ostvarite što više korisnih ciljeva i za što duži period. U periodu od 03. januara, tokom februara, marta i maja meseca vešto ćete uspevati da pronađete neka zaobilazna i efikasna rešenja, koja će potvrditi vašu ispravnost u poslovnoj komunikciji ili delovanju.

Važno je da korektno ispoštujete sve zadate rokove i da pridobijete nečije poverenje, kako biste u završnim fazama uz materijanu satisfakciju ostvarili i neke nove kontakte koji će biti plodonosni, naročito, za period od jula, septembra i novembra meseca. Imaćete podršku sa više strana i očekuju vas uspešna partnerstva ili novi saradnički odnosi koji donose izuzetne rezultate, kao i dobre poslovno-finasijske prilike sa inostranstvom.

Zdravlje:

Važno je da se imate svest o zdravom i urednom načinu života, da se pravilno negujete i da redovno vežbate, kao i da vodite računa o psiho-fizičkoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem načinu ishrane koji će vam pomoći da se osećate bolje i da se redovno oslobađate od viška toksina iz organizma. Moguće su povremene iritacije imunološkog sistema, prolazne prehlade ili neke hronične tegobe. Sugerišemo vam da budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 22. do 30. marta, i zatim od 07. do 25. oktobra.

Sugestije:

Planete su vam naklonjene i podstiču vas na dodatnu angažovanost na svim životnim poljima, ali partnerstvo i udruživanje je vaša »dobitna kombinacija«. Ova godina počinje sa retrogradnom Venerom u vašem znaku i kod vas će se zadržaće sve do marta meseca. Sve što priželjkujete sada imate idealnu priliku i da ostvarite.

Što više budete tražili ili očekivali više ćete i dobijati. Očekuje vas iznenadni uspon u karijeri i novi srećni dogadjaji u vašem ljubavnom ili porodičnom životu. Sreća je na vašoj strani, a sreća je još veća i lepša kada je sa nekim delite. Slobodno bez suvišhih ograda ili pitanja, uživajte u svemu što će vaš zajednički život pretočiti u najlepšu sreću i učiniti veličanstvenim.

Vodolija

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine obećava obilje sjajnih mogućnosti na svim životnim poljima. Posebno su protežirani vaše prvo, drugo i četvrto polje. Jupiter uz Neptuna u drugom i Saturna koji borave u vašem sazvežđu, će vas učiniti mudrom osobom koja povlači najbolje poteze onda kada bira najveće izazove ili ciljeve. Budući da se vi sjajno snalazite u raznim interpersonalnim odnosima uspevaćete lakše od drugih da osvajate naklonost i popularnost, ali pratiće vas i brojne nagrade ili priznanja.

Sreća vam je naklonjenja, a na vama je da izvučete dobru pouku iz svega što vam se dešava. Kada poželite da promenite svet oko sebe, krenite prvo sa promenama u sebi i na sebi, učinite to slobodno i sa namerom da ostvarite svoje najlepše snove. Sada je moguće da otvorite i neka „tajna vrata“ o kojima ste dugo snivali.

Ljubav:

Možda vaš ljubavni odnos početkom godine neće biti preterano idiličan, ali to vam neće smetati da se predstavite u pozitivnom svetlu pred bližom okolinom i da uživate uz dragu osobu. Pratiće vas pozitivno raspoloženje i u skladu sa svojom prirodom i afinitetima prihvatićete razne izazove, koji bitno menjaju vaš odnos sa voljenom osobom u pravcu ispunjavanja zajedničkih planova. Partner će vas iskreno podžavati, čak i u nekim situacijama u kojima to do sada nije bilo tipično. U periodu od 04. februara, učinite sve što je potrebno da ostvarite harmoničan ljubavni odnos, ako ste slobodnog emotivnog statusa očekuje vas nova ljubavna romansa ili uzbudljiva avantura. Uživajte u svemu što će ulepšati vaš ljubavni, intimni ili porodični život od 21. marta, 09, maja i od 28. juna.

Zablistaćete u punom sjaju kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 06. marta do 06. aprila. Tokom jula meseca pratiće vas faktor sreće na raznim poljima ili srećan epilog u kojoj god situaciji da se nalazite. Važno je da ulepšavate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama. Moguća su nove ljubavne romanse ili dešavanja u krugu porodice, koja predstavljaju dobar razlog za slavlje, posebno u periodu od avgusta i oktobra meseca, i krajem godine.

Posao:

U periodu od 11. januara i početkom godine postojaće različiti interesni ciljevi među saradnicima koji će uticati na savremeniji poslovni dogovor. Važno je da se angažujete na više strana i da prihvatite nove poslovne trendove. Vi imate dovoljno energije i se brzo snalazite pod neobičnim okolnostima, umete sugestivo da delujete na svoju okolinu. Usmerite svoju pažnju na prioritetne poslovne planove koje imate, naročito u periodu od februara, aprila i juna meseca.

Zahvaljujući dobrim procenama i dodatnom angažovanju očekuju vas izuzetni rezultati koji će omogućiti napredovanje na poslovnoj i životnoj lestvici. Ukoliko se bavite nekim od umeničkih zanimanja, edukacijom, pisanjem ili medijima očekuje vas značajniji uspeh sredinom godine. Smišljeno ćete moći da upotrebite sve prednosti sa kojima raspolažete, naročito u periodu od 09. oktobra i krajem godine. Sada imate priliku da ostvarite svoje najveće ambicije, okolina će vas podržavati i dobro nagraditi.

Zdravlje:

Dodatna fizička angažovanost, šetnje ili relaksacija pozitivno deluju na vašu unutrašnju ravnotežu i organizam, tada se osećate zadovoljnije i smirenije. Moguće su prolazne glavobolje, povremeni pad imuniteta, ili mentalna osetljivost, nemojte preterivati u konzumiranju hrane ili pića. Važno je da se ponašate umereno i pažljivo, kao i da vodite računa o boljoj zdravstvenoj preventivi i pravilnijim životnim navikama u periodu od 17. do 29. maja, od 02. do 18. jula, i krajem novembra meseca.

Sugestije:

Ovo je vaša godina koja vam donosi nove radosti, uspeh i sreću na raznim poljima. Važno je da se prepustite unutrašnjem ritmu iz nove izazove koji će vas pratiti. Prošite listu raznovrsnih zahteva i postavite sebi visoke kriterijume u svim oblastima iz svog privatnog i poslovnog života. Možete da se radujete velikom uspehu i ličnoj sreći posebno u periodu od juna meseca. Vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, a sa novim iskustvom sada imate priliku da uvećate svoje unutrašnje bogatstvo i sreću u porodici. Onda kada se nalazite u prilici da birate – tražite najbolje!

Nekoliko znakova Zodijaka su promene na ljubavnom polju.
Shutterstock 

Ribe

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine, obećava srećne dane i najlepša ostvarenja u vašem ljubavnom ili porodičnom životu. Najbolje odluke možete da donesete uvek kada osluškujte glas srca ili ljubavi. Favorizovano je vaše prvo, treće, jedanaesto i dvanaesto polje – Jupiter, Saturn, Pluton, Neptun i Uran garantuju ostvarenje najlepše „životne bajke“. Jupiter uz vašu planetu Neptuna može ostvari sva čuda o kojima sanjate. Potrudite se otkrijete različite izvore radosti u sebi ili u svetu oko sebe. Sreća je da ste uvek u društvu bliske osobe ili da uvek birate najbolje društvo sa kojim delite trenutke radosti i nadahnuća. Pred vama je godina u kojoj možete da ostvarite svoje najlepše snove, slobodno prihvatite različite izazove koji će vas pratiti. Sada imate priliku da pomerite svoje subjektivne granice i da uživate u novim radostima. Ono što želite – to ćete i ostvariti!

Ljubav:

Početkom godine uživaćete u ljubavnoj romansi i bićete inspirisani da ostvarite neke nove i zajedničke snove. U ljubavnom životu partner vam je privržen i pokušavaće da vas impresionira na razne sebi svojstvene načine, što može izuzetno da vam godi i da vas hrani onom čudesnom energijom. U periodu od 14. i 26. februara možete da uživate u raznim čarima svog ljubavnog života. Topla atmosfera koju osećate u svojoj porodici ili u odnosu sa voljenom osobom, delovaće i kao izuzetno vredan dar koji ste već duže priželjkivali.

Osetićete ljubavni procvat naročito u periodu tokom marta meseca i kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 06. aprila do 03. maja. Ukoliko ste slobodni emotivni zanos koji ćete osećati u vama će pokrenuti nove ideje i podsticaće vas na nove radosti. U periodu tokom marta, maja i jula meseca, ljubavna harmonija će pozitivno uticati na vaše kompletno samopouzdanje i na veliki zanos. Očekuju vas nove romanse ili ljubavna dešavanja u periodu od 28. septembra, tokom oktobra, novembra i u drugoj polovini decembra meseca. Ako razmišljate o bračnom ili partnerskom životu, sada imate idealnu priliku u periodu od 04. novembra.

Posao:

Obratite pažnju na neke nove kontakte i informacije od 02. januara. Tokom naredne godine imaćete novu priliku da se edukujete i da proširite svoje saznajne vidike i kontakte u raznim pravcima. Većinu događaja na poslovnoj sceni umete da prepoznate kao dobru priliku i vešto ćete uspevati da ostvarite svoje kratkoročne, ali i dugoročne ciljeve. Usmerite svoju pažnju prema korisnim ciljevima, naročito u periodu od 08. januara, tokom marta, maja, jula, septembra i novembra meseca. Važno je da prilagođavate svoj profesionalni stil ili vrednosne kriterijume prema zajedničkim i ličnim interesima.

Ponekad treba kombinovati različite stilove ili metode rada uz usvajanje novih ideja koje će vam omogućiti veću slobodu izražavanja i bolje rezultate. Uspeh vas očekuje u javim poslovima i u raznim vidovima investiranja znanja, umenja ili novca. U periodu od 08. novembra neko će vas dobro nagraditi za vaš trud i zalaganje.

Zdravlje:

Poželjno je da se pravilno zaštitite od nekih stresnih situacija koje vas prate, kao i od različitih virusa, infekcija ili prehlada. Naglašeni aspekti sa Jupiterom i Marsom doneće vam dodatnu energiju, ali i povremene iritacije koje mogu da se odraze kroz promenljiva stanja psiho-fizičke ravnoteže. Izbegavajte preterano iscrpljivanje i situacije koje negativno utiču na vašu unutrašnju ravnotežu, sugerišemo vam da budite pažljiviji u kominikacijama, saobraćaju i da razmislite o zdravijem načinu ishrane u periodu od 02. do 14. juna, od 31. jula do 09. avgusta, i od 18. do 23. decembra.

Sugestije:

Pratiće vas splet srećnih okolnosti i niz pozitivnih obrta u raznim situacijama. Maštovitost pomera sve granice, a kada ste dovoljno nadahnuti i predani čuda su moguća, i uvek postoje dobra rešenja ili srećan ishod. Na vama je da pratite svoje želje, jer očekuju vas „zlatni plodovi“ na raznim poljima. 2022. godina za vas može predstavljati ostvarenje onih najlepših želja i snova. Uticaj Neptuna i Jupitera deluje kao dobar podsticaj za udruživanjem i uspešnim partnerstvom. Planetarni aspekti vam pomažu da ostvarite »tajne snove« i neke vrhunske ciljeve. Uživajte u svim (ne)poznatim čarima života i otkrivajte skrivenu lepotu ljuvanog života.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.