NE MOŽEMO DA SE NAČUDIMO NAJTRAŽENIJIM FARMERKAMA U 2022: Mnoge Srpkinje ih zbog HIBRIDNOG DIZAJNA nikada ne bi nosile

Najtraženije farmerke do sada u 2022. godini su šokirale sve svojim dizajnom.

Shutterstock

Od početka godine imali smo prilike da vidimo mnoge modne trendove koji su dolazili, prolazili, ponajviše paradirali kako modnim pistama, tako i ulicama, a najviše Instagramom.

U sferi luksuzne robe, dominirali su komadi modnih kuća Prada, Versace, Fendi, Miu Miu, Balenciaga...

Modna platforma Lyst objavila je najtraženije komade u svetu mode u ovom kvartalu, a lista za prve mesece 2022. godine donosi puno iznenađenja.

Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Da bi pronašli najtraženije proizvode na svetu, Lyst filtrira više od šest miliona artikala po obimu spominjanja, pretraga, pregleda stranica, interakcija i prodaje u hiljadama internet prodavnica.

U kategoriji farmerki, najtraženiji model je izazvao najveći šok među publikom, ali kada malo bolje razmislimo - bilo je očekivano.

diesel 

Naime, deseto mesto na listi, a ujedno su i jedine farmerke koje su dospele tako visoko. U pitanju su Diesel farmerke koje se nastavljaju u štiklu što ih čini hibridnim i neobičnim komadom za kojim je modni svet odlepio.

U pitanju je zaista nesvakidšanji odevni komad koji zbunjuje i fascinira, a cena mu je 816 evra.

diesel 

Ove farmerke su zamisao belgijskog dizajnera Glena Martensa, koji ih je kreirao kao omaž vestern kulturi. Popularnosti ovog avangardnog komada doprinela je i Džulija Foks, koja ih je nosila na dejt s Kanje Vestom, dok su još bili u vezi.

Inače, među ostalim najtraženijim modnim komadima u 2022. do sada su visoke čizme s platformom brenda Naked Wolfe.

Na drugom mestu su neprolazne Ugg čizme – ali „plitka“ verzija.

Treće mesto nosi mini suknja koja je pokupila sve simpatije trendseterski, sada već čuveni Miu Miu model koji se nosi na kukovima.

Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia