DŽEJ LO U NAJMODERNIJIM FARMERKAMA SEZONE: Idealne su za dnevne i večernje varijante a jedan detalj ih čini jedinstvenim

Dženifer Lopez ima predlog kako da nosite široke farmerke koje važe za najmoderniji komad ovog proleća

Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez voli modu i često je možemo videti u trendi komadima. Džej Lo je prepoznatljiva po damskom stilu pa tako redovno nosi haljine, ali, ipak, ponekad je možemo videti i u nešto opuštenojoj varijanti kada se odlučuje za džins.

Tako je bilo ovih dana kada je odlazila u školu po decu. Paparaci su snimili Dženifer u jednostavnoj kombinaciji, a pažnju su nam privukle njeneširoke farmerke koje su apsolutni must have ovog proleća!

MESSIGOAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Džej Lo uglavnom bira trapez farmerke - dugačke modele sa širokim nogavicama od kolena i visokim strukom, jer takav model izdužuje figuru, međutim ovaj put odlučila se za široki model farmerica ravnog kroja, a posebno su zanimljive u predelu struka.

Naime, njihovo zakopčavanje se razlikuje od klasičnih modela po tome što se dugme nalazi sa desne strane, što ove farmerke čini dodatno zanmljivijim.

MESSIGOAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Uz njih je uklopila klasičnu belu majicu kratkih rukava i patike u istoj boji, a kosu je podigla u neobaveznu punđu. Deo pevačicinog look-a bile su i njene čuvene minđuše - alke koje Džej Lo ne skida, kao i zlatne naočare s potpisom brenda Miu Miu.

Ovaj model farmerica možete kombinovati kako za dnevne, tako i za večrenje prilike. Dženifer ima predlog kako da ih nosite u casual dnevnoj varijanti, dok za večernji look savetujemo da široki džins ukombinujete sa salonkama i blejzerom.

A na koje sve načine Dženifer kombinuje džins, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, MESSIGOAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pogledajte kako latino diva nosi džins