Iako nije nužno slepo pratiti modne trendove, nije na odmet da se informišemo o novitetima koje diktiraju najveći modni znalci, kao i svetske zvezde.

Bez obzira koje je godišnja doba u pitanju, dobar model farmerica je uvek siguran i nepogrešiv izbor, a to nam je prošlog vikenda demonstrirala i Dženifer Lopez.

Naime, model koji Srpkinje obožavaju i nose ga već sezonama, farmerke sa prorezom pri dnu nogavice, prošetala je i Džej Lo.

Iako je u poslednje vreme postala i ljubiteljka trendi patika, ovog puta se vratila svojoj komfor zoni i ovaj urabani model farmerica uparila sa cipela na potpeticu i cvetnom bluzom.

Dženifer Lopez u farmerkama sa prorezom koje Srpkinje obožavaju.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Samo modno osvešćene žene koje vole trendi detalje na klasičnim komadima se odlučuju za model s prorezom na spoljašnjoj strani nogavica.

Upravo ovaj model je preuzeo modni tron s obzirom na pažnju koju je već osvojio kod najvećih trendsetera, influensera i blogera širom sveta.

Dženifer Lopez u farmerkama sa prorezom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako popularnost pantalona i farmerki visokog struka ni s novom sezonom ne opada, detalji poput proreza još uvek pokazuju veliku sklonost prema ovim udobnim modelima. I dok je svet odustao od potpuno skinny modela, farmerice Džej Lo još uvek prolaze "ispod radara" zbog neodoljivog detalja koji ima dalje siluetu poput popularnih širokoh nogavica.

Džej Lo ove sezone nosi sve trendi modele farmerki, aneke od najlepših odabrali smo u nastavku:

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Džej Lo ove sezone nosi sve trendi modele farmerki.