NEVENA BOŽOVIĆ U NAJPOPULARNIJEM MODELU ČIZAMA: Kako da izgledate trendi u kežual izdanju

Nevena Božović podelila je fotografiju iz šetnje sa ćerkom, a tom prilikom odlučila se za kežual outfit i popularne glomazne čizme kakve smo već mogli da vidimo na ulicama.

printscreen/instagram

Lepa pevačica Nevena Božović od samog početka karijere osim moćnog glasa, bila je prepoznatljiva i po autentičnom stilu oblačenja.

U poslednje vreme čini se kao da više naginje ka boho stilu, ali su primetni i uticaji osamdesetih.

Čak i u trudnoći negovala je fazon koji bi i najstrožiji modni kritičari ocenili čistom desetkom. Iako se ne može tako često videti u javnosti od kada je postala mama, na svom Instagramu često deli fotografije sa svojom mezimicom, a poslednje izdanje oduševilo je njene pratioce.

Na prvom mestu, nema ko nije primetio da je Nevena u rekordnom roku vratila liniju, te da izgleda kao i da nije bila trudna, što umnogome duguje pravilnoj ishrani, ali i treningu kog se nije odricala ni u poodmakloj trudnoći.

pritnscreen/instagram 

Sa druge strane, pevačica je pokazala da se može izgledati šik i trendi čak i u kežual izdanju.

Naime, ona se fotografisala u šetnji sa bebom, a tom prilikom odlučila se za uske farmerice, puff jaknu i kožni ranac u patchwork stilu, a ceo look upotpunila je najmodernijim čizmama sezone kakve su već prošetale mnoge influenserke.

Instagram 

Obuća sa platformom vratila se na velika vrata još pre nekoliko sezona, ali ova jesen definitivno je u fazonu Chelsea modela. Na sve to, Nevena se odlučila za model u kamel boji, a to je jedna od vodećih nijansi ove godine.

Ovakvi modeli sjajno se kombinuju i uz pantalone i uz haljine i suknje, a već smo ih mogli videti na ulicama, te ne čudi što je i Nevena, kao prava trendseterka već nabavila svoj par, a kakvi će se još modeli nositi ove sezone pogledajte u galeriji ispod:

reserved.com, Stradivarius.com Glomazne čizme