NAJLEPŠE ŽENE PARADIRALE SU VENECIJOM U RASKOŠNIM KOMBINACIJAMA: Njihove GOLE HALJINE izazvale su najviše komentara

Revija brenda "Dolce & Gabbana" koja se održaja u nedelju u Veneciji na Trgu Svetog Marka okupila je mnoge poznate ličnosti

Profimedia

Spektakularna revija čuvenog dvojca Dolce & Gabbana obeležila je vikend za nama. Veliki broj slavnih ličnosti koji sarađuje sa poznatim brendom ovog vikenda boravio je u Veneciji, kako bi prisustvovali modnom spektaklu na Trgu Svetog Marka gde je organizovana modna manifestacija kakva do sada nije viđena.

Muzički performans pratio je sam događaj koji je okupio brojne dame - Dženifer Lopez, Hajdi Klum, Monika Beluči, Dodža Ket, Kiti Spenser, Šeron Stoun... samo su neka od imena koja smo mogli da vidimo na pomenutoj reviji.

IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Dame su blistale u raskošnim kreacijama, a kao i obično, bilo je tu svega i svačega - od jednostavnih haljina, ali i onih raskošnih sa tilom, sve do elegantnih odela.

Veliku pažnju privukla je pojava Dženifer Lopez, koja je u Veneciju došla bez partnera Bena Afleka, a modne kombinacije koje su svima upale u oči su definitvno toalete Kortni Kardašijan i Hajdi Klum koje su providnim detaljima otkrile dosta toga. Njihova, ali i ostala izdanja slavnih dama pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

SplashNews.com / Splash / Profimedia, IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Revija D&G u Veneciji okupila je brojne poznate ličnosti iz sveta glume i muzike