BOSANSKA VIKTORIJA BEKAM NE KRIJE LJUBAV PREMA TORBAMA: Otkrila zašto kupovina luksuznih komada NIJE BACANJE PARA

Lejla Hajrović je jednom prilikom izjavila kako kupovina luksuznih torbi za nju životna investicija, a sada je otkrila i zašto misli da vredi ulagati u njih.

screenshoot/ instagram

Ako ste ljubiteljka visoke mode, Instagram profil influenserke i preduzetnice Lejle Hajrović pravi je raj. Supruga fudbalera Izeta Hajrovića jedna je od najstilizovanijih žena, a nikada nije krila ljubav prema luksuznoj odeći i brendiranim torbama.

Jednom prilikom izjavila je kako kupovina luksuznih torbica za nju nije bacanje novca već životna investicija, a sudeći po objavama, Lejla iza sebe ima pravo bogatstvo. Chanel, Dior, Hermès, Louis Vuitton, Prada samo su neke od poznatih modnih brendova čije komade ova influenserka poseduje u svom ormaru. Međutim, nije tajna da je Lejla najslabija na skupocene Hermès torbe, a legendarna "Birkin" može se naći na njenim policama iako mnogi na ovaj kultni komad čekaju godinama.

Instagram 

Sada je na svom Instagram profilu objavila jedan od najpoznatijih, ali i najskupljih Birkin modela, kultnu Himalaya torbu. Reč je o torbi koja je izrađena od krokodilske kože s detaljima dijamantima i zlatom, a sličan model pre nekoliko godina prodat je za 380 hiljada dolara. Lejla je otkrila kako ova lepotica ipak nije u njenom vlasništvu, a potom je s pratiocima podelila zašto su Birkin modeli uvek dobra ideja. Jedna pratiteljica komentarisala je kako Dior ima sličan model, a i cena je nešto povoljnija, a preduzetnica se odmah nadovezala:

"Diorova torba je povoljnija, ali joj zato pada vrednost. Kod Himalaye istog momenta skoči duplo gore cena", objasnila je Lejla.

Instagram 

Nedavno je otkrila kako je jako slaba na cipele i obično nosi neke brendirane, iako u ormaru ima i one koje je platila samo deset, dvadeset eura. Međutim naglasila je kako su skuplje nemerljivo udobnije i kvalitetnije i zbog toga se isplati uložiti više novca. Isto tako je priznala kako pantalone i farmerke kupuje isključivo u Zari.

U galeriji pogledajte neke od Lejlinih fotografija, kao i one sa mužem Izetom:

Instagram Lejla Hajrović