ŠTA SE DESI KADA JEDNOM PROPUSTIŠ NOĆ VEŠTICA: Slavna glumica dobila nagradu za NAJVEĆI MODNI ZLOČIN na festivalu u Kanu

Mlada glumica iz Finske, Sejdi Harla, za koju kritičari kažu da je "buduća velika zvezda" nije dobila prolazne ocene što tiče njenog izbora haljina, poput one sa kosturom, za crveni tepih na festivalu u Kanu.

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Brojne poznate ličnosti iz sveta umetnosti i šou biznisa prisustvovale su na kanskom festivalu, a po količini ovogodišnjih modnih izdanja nema sumnje da su im koferi prepuni stvari.

I dok su glumica Marion Kotijar i supermodel Bela Hadid dale sve od sebe da ostave dobar modni utisak i impresioniraju publiku, paparace, Sejdi očigledno niko nije dobro posavetovao pre dolaska u Kan.

Modno izdanje Sejdi Harle na crvenom tepihu u Kanu opisano je kao katastrofa koja bi bila idealna za maskembal ili proslavu za Noć veštica, ali ne i za svetski glamurozni događaj.

Capital Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naborana plava haljina ukombinovana sa braon sandalama je neminovno izazvala nevericu i prevrtanje očima, a onda je glumica zadala poslednji udarac na crvenom tepihu haljinom sa cirkonskim detaljima kostura.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kritike na račun haljina koje je Sejdi ponela za veliki događaj su s razlog grube, ipak iako više ne postoji jasna granica između odeće za crveni tepih i ulicu, s ovim odabirima je glumica zaista preterala. Sledeći put bi trebala da se konsultuje nekim ko se razume u modu, a ove haljine nek odloži dok nekog narednog maskembal partija.