KUPAĆI KOJI ISTIČE OBLINE I PRIKRIVA NEDOSTATKE: Saznajte kakav model DONJEG DELA odgovara vašoj građi

Vreme kada ćemo gotovo svaki dan, po ceo dan nositi samo kupaći kostim tu je već danima, ali donjim delom više nismo zadovoljne kako nam stoji. U ovom vodiču saznajte kako da odaberete donji deo kupaćeg kostima koji odgovara vašoj građi.

Freepik

Kako se ne biste razočarale kada kupaći kostim probate, prvo obratite pažnju na to kakva je vaša građa i šta zapravo želite da istaknete ili pokrijete, pa tek onda krenite u potragu.

Kupaći kostim za atletsku građu (uski kukovi i ramena)

Potreban vam je donji deo kostima kojim ćete vizuelno istaći kukove, a samim tim i smanjiti struk. Najbolje je da bude ukrašen dezenom, a detalj poput mašne kojom se donji deo kupaćeg vezuje sa strane takođe će biti od pomoći
Ono što je preporuka takođe su vertikalni dezeni i linije, pa će i kupaći kostim u mornarskom stilu takođe obaviti posao.

Bikini za kruškastu građu (širi kukovi od ramena)

Donji deo kupaćeg trebalo bi da bude jednobojan, a preporučuje se da bude i tamniji od gornjeg dela. Bez ikakvih detalja, volana i mašna sa strane - ovakvi elementi još više će vizuelno proširiti vaše kukove. Preporučujemo i da donji deo bude dublji - do struka bi bilo idealno.

Freepik 

Bikini za one sa jabučastom građom (veći stomak)

Donji deo bikinija preporučujemo da se slaže sa gornjim. Dakle, u ovom slučaju nema eksperimentisanja sa različitim bojama i dezenima dva dela bikinija. Takođe, pokušajte da nađete donji deo koji sa strane možete da podignete bliže struku - ovo je vrlo moderno, a vizuelno će produžiti vaše noge i skrenuti pažnju sa stomaka.

Freepik 

Kupaći kostim za figuru “peščani sat”

Ako i sami imate figuru peščanog sata, ramena i kukovi su vam istog obima, a struk je za trećinu tanji, čestitamo, prava si srećnica.

Dame sa ovakvom figurom mogu da nose bilo koji model kupaćeg kostima - svaki će im odlično stajati! Ipak, najviše se preporučuje bikini , i to gornji deo sa korpama u obliku trougla i donji deo koji se vezuje na bokovima.
Jednodelni kupaći i kupać i kostimi sa dubokim strukom poslednjih godina su veliki modni trend, a i oni će odlično stajati damama sa figurom peščanog sata.