Latino diva Dženifer Lopez voli modu i često je možemo videti u trendi komadima. Džej Lo je prepoznatljiva po damskom stilu pa tako redovno nosi haljine, ali, ipak, ponekad je možemo videti i u nešto opuštenojoj varijanti kada se odlučuje za džins.

Tako je bilo ovih dana kada je odlazila u školu po decu. Paparaci su snimili Dženifer u jednostavnoj kombinaciji, a pažnju su nam privukle njeneširoke farmerke koje su apsolutni must have ovog proleća!

Dženifer Lopez u farmerkama širokog kroja
MESSIGOAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Džej Lo uglavnom bira trapez farmerke - dugačke modele sa širokim nogavicama od kolena i visokim strukom, jer takav model izdužuje figuru, međutim ovaj put odlučila se za široki model farmerica ravnog kroja, a posebno su zanimljive u predelu struka.

Naime, njihovo zakopčavanje se razlikuje od klasičnih modela po tome što se dugme nalazi sa desne strane, što ove farmerke čini dodatno zanmljivijim.

Džej Lo nosi farmerke koje su zanimljive po tome što se zakopčavaju na nešto drugačiji način
MESSIGOAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Uz njih je uklopila klasičnu belu majicu kratkih rukava i patike u istoj boji, a kosu je podigla u neobaveznu punđu. Deo pevačicinog look-a bile su i njene čuvene minđuše - alke koje Džej Lo ne skida, kao i zlatne naočare s potpisom brenda Miu Miu.

Ovaj model farmerica možete kombinovati kako za dnevne, tako i za večrenje prilike. Dženifer ima predlog kako da ih nosite u casual dnevnoj varijanti, dok za večernji look savetujemo da široki džins ukombinujete sa salonkama i blejzerom.

A na koje sve načine Dženifer kombinuje džins, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, MESSIGOAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pogledajte kako latino diva nosi džins