Influenserka i tiktokerka Tefi Pesoa (31) pojavila se na premijeri filma "Dune", a tom prilikom odabrala je toaletu zbog koje je nehotice postala glavna tema na mrežama.

Naime, ona se odlučila za prelepu somotsku haljinu sa naramenicama, dugih rukava i zanimljivog izreza sa strane koju potpisuje dizajnerka Silvija Astore.

Ovakav tip haljina već smo mogli videti na brojnim slavnim ličnostima, s tim što je tiktokerka napravila grešku koje je postala svesna tek sutradan.

tefi pesoa na premijeri dune
Alpha Photo / Alamy / Alamy / Profimedia 

Naravno, sa pratiocima je odmah podelila o čemu se radi.

- Zašto ne umem da se obučem? Ja sam odrasla osoba, trebalo bi da to znam. Upravo sam saznala da sam cele večeri pogrešno nosila haljinu! Dođe mi da umrem od blama - započela je Tefi.

@hellotefi

LMAO WHYYYYYY BRO

♬ original sound - hellotefi

- Izvinjavam se dizajnerki i svima ostalima. Kunem se, znam da se obučem, dajte mi još jednu šansu - poručila je na Tik Toku, gde je i podelila svoj gaf.

Naime, Tefi je odabrala haljinu bez previše preispitivanja oko rupe za koju je pretpostavila da služi kao izrez. Međutim, posredi to da zapravo noga treba tuda da se provuče, na šta su joj ukazali dan kasnje.

Snimak ima oko četiri miliona pregleda, a fanovi su mnogo blaži prema njoj od nje same.

"Nema veze, reći ćemo samo da je jedinstven dizajn i neka ostane na tome", "Pa šta, ti si je nosila na svoj način!", "Drago mi je što si ovo ovako otvoreno podelila, mnogi bi se trudili da sakriju svoju grešku", poručili su joj, a mi se slažemo - ova greška definitivno je svakome mogla da se desi.