Popularni pevač Božo Vrećo oduvek je imao specifičan stil, koji ga je izdvajao iz mase muzičara na našim prostorima.

Raskošna haljina od tila u svetlo sivoj nijansi sa detaljima u tamnijoj nijansi, gola leđa i crni turban na glavi bio je Božov stajling za sarajevski festival koji je sam osmislio i dizajnirao.

Kombinaciju je upotnila i upadljiva šminka sa belim šarama preko lica. Elegantnom pojavom i blagošću uspeo je da pobere nebrojeno pozitivnih kritika. Svojim odevnim kombinacijama nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a on je ponosno prošetao crvenim tepihom u ličnoj kreaciji.

Komentari su se samo nizali jedan za drugim ispod objave na njegovom Instagram profilu, a uglavnom su to bile poruke podrške za njegovu autentičnost i hrabrost.

"Kakva diva. Svaka tvoja pojava na ovom festivalu je umjetnička priča s dubokom porukom", "Najljepši i najhrabriji", "Osvojio si crveni tepih", "Koja legenda", "Savršenstvo", "Hvala ti što učiš druge hrabrosti, jer je upravo hrabrost potrebna da budemo ono što jesmo", samo su neki od komentara podrške njegovom stilu.

Božo vrećo se kasnije novim postom zahvalio svima na podršci i komplimentima i napomenuo da je haljina dostupna u prodaji, a da sav novac, kao što je to i do sada bio slučaj, odlazi u humanitarne svrhe.

Činite dobra dela, iskažite lepe reči jedni drugima i budite ono što iskreno osećate Da, težak je to zadatak, al' vredi svakog sekunda života! Live Your LIFe!", napisao je ovaj popularni pevač svojim pratiocima u znak zahvalnosti.