GDE SE OVO UOPŠTE NOSI?: Zara je izbacila novi modni komad i svi se pitaju ČEMU SLUŽI

Iako brojimo dane do proleća, još uvek smo izloženi niskim temperaturama pa prilikom odevanja prednost dajemo toplim uniformama. Ključno mesto među takvim komadima imaju štrikani komadi.

screenshoot/zara.com

Pletene teksture su se izgleda uvukle u fioku sa donjim vešom. Već neko vreme na tržištu je moguće pronaći vunene grudnjake koje žene kombinuju sa dubokim pantalonama i crop top džemperima, ili preko nekih drugih odevnih komada poput košulja.

Naviknuti smo na štrikane džempere, kardigane, haljine, pa čak i trenerke, a sada je sve uzelo maha i napravljen je neočekivani trend- štrikani šorts! Naziv štrikani šorts je u nekim slučajevima poprilično upitan s obzirom na to da neki modeli krojem više liče na donji veš.

Svetske trendseterke ga obožavaju i rado ga nose i plasiraju kao trend broj 1 na svojim socijalnim mrežama. Mi se ipak pitamo gde se ovo nosi? 

Da li je ovo uopšte nosivo pitaju se i večiti zaljubljenici u modu. Čak i oni koje razumeju privlačnost ovog komada smatraju da bi prilikom nošenja u stvarnom životu vrlo brzo mogao "izgledati poput obešenih gaća".

screenshoot/zara.com 

Naravno, mnoge influenserke su već pokazale kako kombiniraju te modele i izgledaju sjajno, međutim, ako se na stranu stave fotografije za društvene mreže, opet se dovodi u pitanje praktičnost tog komada.

U nastavku pogledajte kako ovaj komad nose dame na Instagramu.

 U našoj anketi možete glasati da li vam se dopadaju štrikani šortsevi i da li biste ih nosili?

Anketa

Da li biste nosili štrikani šorts?

Glasalo je 14 korisnika