CRNE FARMERKE DOBILE SU SVOJU ZAMENU: Odabrali smo 10 najlepši modela koji se jednako lako kombinuju sa svim iz ormana

Bele farmerke ovog proleća pariraju klasičnim crnim modelima.

Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bele farmerke, baš kao i crne, su modni klasik koji uvek izgleda sjajno, elegantno i ima veliku prednost jer se bez problema može kombinovati uz sve što posedujete u ormanu.

Ukoliko nikako sebe ne možete zamisliti u belim farmerkama, predlažemo vam da u radnjama isprobate trenutno najmodernije modele koji će vas navesti da još jednom razmislite.

Naime, bele farmerke su univerzalan komad koji doslovce ide uz sve, od topova u vedrim bojama, neutralnih tonova pa do razigranih dezena, a ovog proleća i leta, biće jedan od najpoželjnijih odevnih komada brojnih trendseterki.

Reč je o komadu koji je svestran poput klasičnih plavih farmerica i možete ga nositi u bezbroj prilika.

Lake su za kombinovanje kako u dnevnim, tako i večernjim izdanjima. Savršeno dolaze do izražaja uz sako ili jaknu koji su ključni prolećni komadi - idu uz sve, udobni su, nosivi i uvek su u trendu.

Instagram 

Nevažno je da li uz outfit nosite patike ili slingback cipele, bele pantalone bez sumnje podižu baš svaku modnu kombinaciju svojim minimalističkim duhom.

I dok su najpopularniji modeli širokih nogavica, možete svoj garderober obradovati i jednim sa izrezom na dnu nogavice, a neke od najlepših modela trenutno dostupnih u radnjama možete pogledati u nastavku:

PULL&BEAR Bele farmerke će ovog proleća zameniti crne modele!