TREND KOJI JE PREPLAVIO INSTAGRAM JOŠ UVEK JE POPULARAN: Evo kako da ga kombinujete ukoliko želite da vas primete

Džemper na pruge je omiljeni prolećni komad koji trendseterke obožavaju.

Instagram

Poslednjih nekoliko godina naklonost prema klasičnim modnim komadima koji odolevaju promenljivim trendovima, sve više raste.
Postalo je jasnije nego ikada da uz kvalitetne klasične komade, lakše je stvoriti praktičnije i jednostavnije outfite.

Jedan odevni predmet za kojim je potražnja neverovatno porasla u kolekcijama svih high street brendova su prugasti džemperi. Ovo je model toplije majice i finog pletiva koji nikad neće izgubiti na popularnosti, a kombinacija tople krem boje s crnom ili tamnoplavom odlična je i za stvaranje zapaženih outfita.

Prugasti dezen je klasika s kojom ne možeš pogrešiti, a najnoviji modeli prugastih džempera dolaze u modernim oversize varijantama. Modeli s visokim okovratnikom ili cibzarom takođe se trenutno mogu pronaći na policama radnji.

Donosimo ti ideje kako možeš iskombinirati prugasti džemper i odlične modele koje smo pronašle u trenutnoj ponudi high street brendova.

Većina trendseterki voli da prugasti džemper uklopi u jednostavne kombinacije s crnim kožnim pantalonama. Neke se ipak odvaže i na svetlije pa čak i jarke boje.

Prugasti džemper odličan je i za slojevito odevanje pa tako ispod njega možeš obući klasičnu belu košulju ili tanju rolku. Takođe, možeš ga jedostavno i prebaciti preko sakoa ili kaputa. Prugasti džemper će outfitu dati dozu šik elegancije bez puno truda.

Što se tiče nakita i modnih dodataka, prugasti džemper odlično se slaže s krupnim zlatnim nakitom, poput velikih minđuša ili ogrlice. Ovakav džemper takođe ćeš moći da nosiš i kad nam stigne toplije vreme, u kombinaciji s belim patikama ili mokasinama, a do tada će se odlično slagati s trendi modelima glomaznih čizmama.