Kada bismo morali da odabrate odevni predmet koji simbolizuje leto, to bi sigurno bila haljina u razigranim bojama.

Iako vreme govori drugačije, leto nam je stiglo i vreme je da pričamo o haljinama koje jedva čekamo da nosimo, a trenutno su na sniženju!

Zaljubljenice u modu često priželjkuju letnju haljinu savršenu u svakom pogledu – model koji će laskati figuri, biti udoban za nošenje pri visokim letnjim temperaturama, ali i prilagodljiv svakoj prilici.

Svilenkasta haljina koja je trenutno na sniženju.
Instagram 

U želji da ispratimo svaki novi trend koji nam se dopadne, naše stanje na bankovnom računu često zna da pati, te se više nego ikada obradujemo sniženjima, a od danas je zvanično počelo i Zari!

Koliko se trendovi brzo menjaju i smatraju se nestalnim, odnosno iz mode izlaze velikom brzinom kojom su i postale hit. Zato danas svoj orman obnavljamo po nekoliko puta u sezoni, a za neke odevne komade, poput haljina koje ćemo već sledeće sezone zameniti drugim trendi modelima, čekamo primamljiva sniženja!

Čini se kako će leto pred nama biti ispunjeno printovima i bojama! Iznenadili smo se kada smo videli da će boje dominirati i na haljina, a priznajemo da su posebno efektne kada se nalaze na svečanim modelima.

Pored boja, tu su i haljine ukrašene neobičnim prorezima koje deluju kao idealni letnji komad, koji će otkriti taman toliko kože za sexy i girly izgled, a neke od najlepših letnjih modela haljina koje su trenutno na sniženju, pogledajte u nastavku:

STRADIVARIUS, PULL&BEAR Pronađite svog favorita među haljinama koje su trenutno na sniženju!