U radnjama mnogih brendova veliko letnje sniženje je uveliko počelo, a najveće interesovanje tradicionalno se uvek vezuje za odevne komade i aksesoare španske kuće Zara.

Zara je definitivno jedna od omiljenih shopping destinacija Srpkinja, a sniženje u njenim radnjama nas svaki put tera da zavirimo u ormare i napravimo shopping listu neophodnih komada, ovog puta, za leto 2022.

Međutim, ono što je značajno da napomenemo vezano za online kupovinu i rasprodaje jeste da mnoge stvari koje se nalaze u radnjama za vreme rasprodaja zapravo nisu prisutne na sajtu.

zara sniženje počinje 23. juna 2022 godine
Shutterstock 

Sajt ne stiže tom brzinom da se ažurira tako da u suštini, na samom početku se možete osloniti na te podatke dok kasnije, kako rasprodaja bude odmicala, najsigurnija varijanta jeste kupovina u radnji.

Iako će vam to oduzeti više vremena, za vredne komade u kojima želite da zablistate ovog leta, vredi ga izdvojiti.

Hajde sada da vidimo, kada počinje sniženje u Zari za leto 2022?

Sniženje u Zari za letnju sezonu počinje 23. juna, četvrtog četvrtka u junu.

Zanimljivo je da znate da online sniženje kreće dan ranije, zapravo u 21 čas, dan pre početka sniženja u radnjama, možete naručiti snižene proizvode preko Zarinog sajta.

letnje sniženje u zari počinje 23 juna
Shutterstock 

Zato je sada idealno vreme da zavirite u aktuelnu ponudu Zare i napravite spisak za kupovinu koja, podsećamo, u radnjama počinje 23. juna, a možete pogledati i predloge naše redakcije na našem sajtu.

zara bela haljina Tiktok/@georgiedobson