Sezona sandala je uveliko počela, a ovog leta uskačemo u zanimljive modele šarenih boja!

Trendovi za leto 2023. obradovali su nas sjajnim modelima sandala sa visokim i nešto manjim štiklama, koje su namenjene - kako za dan, tako i za veče.

High street brendovi u svojoj ponudi imaju modele kojima dominiraju tanki kaiševi, cvetovi, cirkoni, animal printovi, kamenčići... Dakle, ovog leta sve je dozvoljeno, a na vama je da pronađete idealan par omiljene obuće koji ćete ukombinovati sa omiljenom letnjom haljinom!

Haljine su omiljene letnji komad. a naročito u kombinaciji sa sandalama.
Instagram 

Tajna uspeha i dugovečnosti haljine leži baš u njenom jednostavnom, ali itekako elegantnom dizajnu, a ta kombinacija nikad nije dosadna, čemu svedočimo i ove sezone.

Od slip, preko lepršavih, pa i oversized modela haljina ukombinovanih sa chunky, slingback ili sandala sa kaišićima koji se vezuju oko noge... ovog leta imamo bezbroj outifta u glavi za koje ne znamo da li ćemo postići sve da ih nosimo ovog leta.

1. Chunky sandale + haljina

Spoj strogog, nalik dečačkog i ženstvenog stila je nešto se iznova i iznova ponavlja na našim Instagram feedovima, a čini se da ćemo i mi biti nezasiti kombinacija koje uključuju chunky sandale.

 Uz lepršavu ili haljinu u vojničkom stilu, nema mesta za grešku!

2. Slingback sandale + haljina

Za elegantan prizvuk letnje večeri i odlazak na žurku ili samo koktel sa drugaricama, slingback je odlična opcija za instant pretvaranje dnevne u noćnu varijnatu.

 Slingback sandale sa dodatkom platforme su spoj dva omiljena trenda 2022.

3. Sandale sa kaišićima + haljina

Ima li išta izazovnije od sandala sa kaišićima koji isprepleteni sežu do listova? Po našem mišljenju, retko šta. Kao stvorene su za sve dnevne svečanije prilike, ali i noćne izlaske.

 Oslobodite se i ove sezone birajte i smelije boje - poput zelene.