CRNE FARMERKE DOBILE SU SVOJU ZAMENU: Odabrali smo 10 najlepši modela koji se jednako lako kombinuju sa svim iz ormana

Bele farmerke ovog proleća pariraju klasičnim crnim modelima.

Bele farmerke ovog proleća pariraju klasičnim crnim modelima.
Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Bele farmerke, baš kao i crne, su modni klasik koji uvek izgleda sjajno, elegantno i ima veliku prednost jer se bez problema može kombinovati uz sve što posedujete u ormanu.

Ukoliko nikako sebe ne možete zamisliti u belim farmerkama, predlažemo vam da u radnjama isprobate trenutno najmodernije modele koji će vas navesti da još jednom razmislite.

Naime, bele farmerke su univerzalan komad koji doslovce ide uz sve, od topova u vedrim bojama, neutralnih tonova pa do razigranih dezena, a ovog proleća i leta, biće jedan od najpoželjnijih odevnih komada brojnih trendseterki.

Reč je o komadu koji je svestran poput klasičnih plavih farmerica i možete ga nositi u bezbroj prilika.

Lake su za kombinovanje kako u dnevnim, tako i večernjim izdanjima. Savršeno dolaze do izražaja uz sako ili jaknu koji su ključni prolećni komadi - idu uz sve, udobni su, nosivi i uvek su u trendu.

Bele farmerke su univerzalan komad koji doslovce ide uz sve.
Instagram 

Nevažno je da li uz outfit nosite patike ili slingback cipele, bele pantalone bez sumnje podižu baš svaku modnu kombinaciju svojim minimalističkim duhom.

I dok su najpopularniji modeli širokih nogavica, možete svoj garderober obradovati i jednim sa izrezom na dnu nogavice, a neke od najlepših modela trenutno dostupnih u radnjama možete pogledati u nastavku:

PULL&BEAR Bele farmerke će ovog proleća zameniti crne modele!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši