Čak i ako niste ljubitelji snega ili samo tmurnih dana, morate priznati da je jedna od prednosti zime nošenje kaputa raznih dezenaa pre toga morate znati i kako izabrati pravi model za vas.

U pogledu kaputa, nova godina donosi neke dobro poznate trendove, a jedan od njih je trend kaputa s dezenom riblje kosti koji se u naše ormare vraća u velikom stilu.

Poput kaputa kamel boje, klasičan kaput herringbone važi za modni klasik u koji se uvek isplati investirati, nezavisno o trendovskim strujanjima na modnoj sceni.

Kaput sa dezenom riblje kosti oduvek privlači svojim elegantnim i klasičnim izgledom.
Instagram 

Decenijama prisutan na modnoj sceni, kaput sa dezenom riblje kosti oduvek privlači svojim elegantnim i klasičnim izgledom te je podednako prisutan u muškom i ženskom ormaru.

Kaputa s dezenom riblje kosti se vraća u velikom stilu u naše ormane.
Instagram 

U modelima iznad kolena ili modelima koji sežu do polovine lista, u klasičnom izdanju ili s dodatkom trendi detalja, u kombinaciji crne i bele boje ili u kombinaciji toplih bež i smeđih nijansi – klasični kaput s dezenom riblje kosti predstavlja idealan modni odgovor u hladnim danima.

Klasični kaput s dezenom riblje kosti su odličnim u hladnim danima.
Instagram 

Da su ove sezone posebno popularni dovoljno govori njihova bogata ponuda u kolekcijama radnji, baš kao i stajlinzi modnih zavisnica s Instagrama.

Novi modeli koje susrećemo zadržali su eleganciju svojih prethodnika, a istovremeno ih krase moderne crte poput predimenzioniranog kroja.

Klasični kaput s dezenom riblje kosti su ove sezone posebno popularni.
Instagram